Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не открывается крупное фото по ссылке


Recommended Posts

Добрый день.Подскажите, пожалуйста, как решить проблему 
Я выгружаю в Excel прайс со своего нового магазина на ocStore, там есть поле URL изображения, где находится ссылка на крупное изображение вида mysite.ru/image/cache/export/882/1-500x500.jpg Однако, если эту крупную картинку на сайте еще никто не открывал, то прямой переход по этой ссылке выдает ошибку

The requested URL /image/cache/export/882/1-500x500.jpg was not found on this server.

 

Я делаю выгрузку товаров для того, чтобы залить их через Excel на прайс-агрегаторы(сервисы сранвения цен) И я переживаю, смогут ли они получить изображения товаров по этим ссылкам, если они не загружаются по пряымой ссылке. Может быть проблема в том, что короткие имена у всех картинок одинаковые - 1-500х500.jpg но они находятся в разных папках.

Буду благодарен за совет!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.