Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Белый екран

fazometr

Recommended Posts

Opencart 1.5.3.1 В админке, при переходе из каталога в товары белый екран. Сайт не переносился, изменения не вносились. Кто подскажет, в чем может быть проблемма? Бекап файлов перезаливал, то же самое, бекапа базы к сожалению нет.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Opencart 1.5.3.1 В админке, при переходе из каталога в товары белый екран. Сайт не переносился, изменения не вносились. Кто подскажет, в чем может быть проблемма? Бекап файлов перезаливал, то же самое, бекапа базы к сожалению нет.

Стоит открыть лог ошибок и посмотреть, чём дело.

директория /system/logs/

Надіслати

Логов нет, нме их хостер как раз удалил изза достигнутого предела емкости....(((

Надіслати

Логов нет, нме их хостер как раз удалил изза достигнутого предела емкости....(((

Включил только что показ ошибок, вот что відало

Notice: Error: Incorrect key file for table '/tmp/#sql_3d72_0.MYI'; try to repair it

Error No: 126

SELECT * FROM ku_product p LEFT JOIN ku_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id) WHERE pd.language_id = '1' GROUP BY p.product_id ORDER BY pd.name ASC LIMIT 0,20 in /var/www/massimo/data/www/kuhart.com/system/database/mysql.php on line 49

Я вестальщик, MSQL знаю так, как импорт-експорт зделать и запрос отправить...

Надіслати

Спасссибо, но я это делал, не помогло

Там описаны все методы борьбы.

На край, пишите хостинг провайдеру (там это тоже написано, но в грубой форме, надеюсь, с вами до этого не дойдёт)

Надіслати

Спасссибо, но я это делал, не помогло

Спасибо, проблемма решилась. ПОсле проделлановго вами что посоветовали, ничего не изменилось. Перегрузил сервер и стало все нормально. Как такое может быть понять не могу, видать чудо))) Тему можно закрывать

Надіслати

Спасибо, проблемма решилась. ПОсле проделлановго вами что посоветовали, ничего не изменилось. Перегрузил сервер и стало все нормально. Как такое может быть понять не могу, видать чудо))) Тему можно закрывать

Ага, не иначе.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.