Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Мультимагазин Язык и валюта по умолчанию


Julia

Recommended Posts

Здравствуйте

 

Возникла следующая проблема:

 

Есть два сайта: основной на русском языке и дополнительный мультимагазин на субдомене. Необходимо на втором сайте установить язык английский, валюту отличную от основного сайта. В Система-Настройки, на вкладке Локализация меняем язык и валюту, но при загрузке страницы сайта выдает сообщение:

 

Notice: Undefined index: en in /home/.../public_html/index.php on line 176Notice: Undefined index: en in /home/.../public_html/index.php on line 177Notice: Undefined index: en in /home/.../public_html/index.php on line 180Notice: Undefined index: en in /home/.../public_html/index.php on line 181Notice: Error: Could not load language ! in /home/.../public_html/system/library/language.php on line 39

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Решение проблемы: Система-Локализация-Языки необходимо включить английский

 

Но тогда возникает второй момент: при включении английского на основном сайте появляется переключатель на английскую версию, что не есть гуд. Может, кто-нибудь знает, как этот переключатель убрать?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.