Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Полностью не открывается окно через в Google Chrome

temas84

Recommended Posts

При попытке открыть, "On-line заказ" , на главной странице сайта www.systempom.com, через Chrome. Окно открывается,но не полностью. Можно ли это исправить? Сайт создавал не сам, заказывали... 
Также не получается сменить текст на главной странице, через настройки - витрину. В панели управления он меняется, на главной - нет.... 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

У Вас в качестве он-лайн заказа используется Заказ обратного звонка.Я проверял в хроме и не увидел ошибки.Вы можете сменить его на другой(благо их огромное количество для выбора).

Надіслати

У Вас в качестве он-лайн заказа используется Заказ обратного звонка.Я проверял в хроме и не увидел ошибки.Вы можете сменить его на другой(благо их огромное количество для выбора).

Будьте добры, подскажите, как мне сменить его на другой?  :oops:

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.