Serg5 Опубліковано: 6 лютого 2014 Share Опубліковано: 6 лютого 2014 Всем привет! Подскажите нужно поставить 2 маленьких баннера 280Х80 надо чтоб они стояли рядом. Эти баннеры буду с внутренней ссылкой магазина Как сделать заказ и Как подобрать размер. подскажите может есть такой модуль?Обычные пробовал но он ставит один под другим, а мне надо что они рядышком стояли. Если кодам вставить то каким именно ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pashast Опубліковано: 6 лютого 2014 Share Опубліковано: 6 лютого 2014 Вам поможет HTML block. Поищите в дополнениях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вам поможет HTML block. Поищите в дополнениях. Я их не нашел, на англ официальные я смотрел но это не то. Мне нужно чтоб не бокам, а обычные 2 баннера маленьких. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 А где именно банеры вывести нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 А где именно банеры вывести нужно? На главной странице верху.(внизу главного баннера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Klaus Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Не совсем то. Приветствиями и баннерами можно поставить но они будут друг под другом. Мне нужно чтоб они рядом стояли и можно было перейти по ним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Дайте ссылку на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вам поможет HTML block. Поищите в дополнениях. Я их не нашел, на англ официальные я смотрел но это не то. Мне нужно чтоб не бокам, а обычные 2 баннера маленьких. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 А где именно банеры вывести нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 А где именно банеры вывести нужно? На главной странице верху.(внизу главного баннера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Klaus Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Не совсем то. Приветствиями и баннерами можно поставить но они будут друг под другом. Мне нужно чтоб они рядом стояли и можно было перейти по ним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Дайте ссылку на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 А где именно банеры вывести нужно? На главной странице верху.(внизу главного баннера) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Klaus Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 В модуль "Приветствие" закиньте банеры и выведите его на главную. Если там будет заголовок, то отредактируйте шаблон модуля приветствие - убейте в нём заголовок нафиг. Вот здесь я сделал подобным образом http://kozza-pallant.com/ (только там без ссылок и не совсем банеры, но это сути не меняет.) Не совсем то. Приветствиями и баннерами можно поставить но они будут друг под другом. Мне нужно чтоб они рядом стояли и можно было перейти по ним. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Дайте ссылку на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Также через банеры вывести,посмотреть селектор и прописать float:left; можно Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Тоже об этом думал но он будет править стили всех баннеров. помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Дайте ссылку на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 помоему каждый баннер выводится с уникальным id могу ошибаться-посмотрите в файрбаге Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Papasan4ez Опубліковано: 7 лютого 2014 Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Нет именно баннер то с одним, если другие модули по ставить то разные.Но вот какие? Дайте ссылку на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 7 лютого 2014 Вот как на картинке один в центре и под ними 3 маленьких Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Не кто не знает, таких модулей? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Решил попробовать сделать через карусель все отлично только стрелочки эти показываются что не есть хорошо. Если убрать стрелки то уберутся стрелки в карусель производителей. Замкнутый круг какой то. назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 назначь для блока с баннерами свой id и скрой с помощью css стрелки, у которых есть этот id в родителях А как назначит свой ИД Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Поставить 2 баннера.Как лучше?
Serg5 Опубліковано: 8 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2014 <div id="svoi_id"> хотя если блоков будет несколько, то лучше использовать класс А как класс делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
data4032 Опубліковано: 8 лютого 2014 Share Опубліковано: 8 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 http://htmlbook.ru/samcss/klassy А модуля не какого нету? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 Аналогично , хочу я баннера , чтобы стояли вместе в горизонтальную линию под меню сейчас под меню стандартно 1 баннер Будем теперь хотеть вмести. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 9 лютого 2014 Share Опубліковано: 9 лютого 2014 А модуля не какого нету? какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Serg5 Опубліковано: 9 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 9 лютого 2014 какой модуль? ты же все сам сделал, только стрелки убрать надо было, это 2 строки кода. Да но вот с этими классами. Налажать не хочется. Я прочитал но не совсем понял как это сделать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts