Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Возврат товара с включенным ЧПУ.


Recommended Posts

При включенном seo не работает возврат товара на странице просмотра истории заказов в личном кабинете. Нажатие на кнопку возврат, переадресовывает в карточку купленного товара. Ссылка - http://my-domain/product.html?order_id=59. А вот если отключить seo, тогда происходит переадресация на форму возврата товара. Ссылка http://my-domain/index.php?route=account/return/insert&order_id=59&product_id=47.
Использую модуль управления SeoPro. В нем уже прописано account/return/insert -> request-return (форма возврата товара).
Как исправить/что добавить, для правильной переадресации при включенном SeoPro?

 

P.S. Еще есть один момент. Ссылка  Главная » Личный Кабинет » История заказов имеет вид http://my-domain/order-history/, а вот если перейти на страницу самого заказа, тогда http://my-domain/index.php?route=account/order/info&order_id=59. Ее можно привести к виду http://my-domain/order-history/order и id товара?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 2 years later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.