butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Требуется помощь в консультировании штатного программиста. Нужно объяснить нашему программисту как сделать, чтобы для каждого товара была уникальная ссылка вида: http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man И при перемещении по сайту ссылка оставалась без изменений. Сейчас при переключении страниц каталога, ссылка изменяется. Если объяснение является сложностью, можно сделать самостоятельно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 поставить seo_pro https://opencartforum.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=10254 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Seopro установлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Smallbear Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 установите основную категорию. если товар не в одной находится. Ну если Вы об этом,а то из поста я не особо понял в чем проблема :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Поясню: При переключении страниц ссылка изменяет свой первоначальный вид http://smart-ltd.ru/catalogue/#usb_man http://smart-ltd.ru/catalogue/?page=1#usb_man http://smart-ltd.ru/catalogue/?page=all#usb_man Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 что именно меняется? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 smart-ltd.ru/catalogue/?page=all#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/?page=1#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/#usb_man вот же они, отличаются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 это параметр, а не url путь вы хотите что бы у вас не было перехода по страницам? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Об этом нужно было думать заблаговременно. Ничего не выйдет тем более за тыщу ) 1000 р. за 15 минут. изврат? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 за тыщу требуется совет, а не реализация, если вы не правильно поняли. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 вам поможет canonical Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 так надо не баловаться, а правильно использовать. в opencart/ocstore с canonical нет проблем "из-коробки". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту 1000 р. за 15 минут. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Seopro установлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Smallbear Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 установите основную категорию. если товар не в одной находится. Ну если Вы об этом,а то из поста я не особо понял в чем проблема :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Поясню: При переключении страниц ссылка изменяет свой первоначальный вид http://smart-ltd.ru/catalogue/#usb_man http://smart-ltd.ru/catalogue/?page=1#usb_man http://smart-ltd.ru/catalogue/?page=all#usb_man Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 что именно меняется? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 smart-ltd.ru/catalogue/?page=all#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/?page=1#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/#usb_man вот же они, отличаются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 это параметр, а не url путь вы хотите что бы у вас не было перехода по страницам? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Об этом нужно было думать заблаговременно. Ничего не выйдет тем более за тыщу ) 1000 р. за 15 минут. изврат? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 за тыщу требуется совет, а не реализация, если вы не правильно поняли. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 вам поможет canonical Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 так надо не баловаться, а правильно использовать. в opencart/ocstore с canonical нет проблем "из-коробки". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту 1000 р. за 15 минут. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 smart-ltd.ru/catalogue/?page=all#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/?page=1#usb_man smart-ltd.ru/catalogue/#usb_man вот же они, отличаются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 это параметр, а не url путь вы хотите что бы у вас не было перехода по страницам? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість brk Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Об этом нужно было думать заблаговременно. Ничего не выйдет тем более за тыщу ) 1000 р. за 15 минут. изврат? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 за тыщу требуется совет, а не реализация, если вы не правильно поняли. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 вам поможет canonical Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 так надо не баловаться, а правильно использовать. в opencart/ocstore с canonical нет проблем "из-коробки". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту 1000 р. за 15 минут.
butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість brk Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 Я думаю вы понимаете, что мы это делаем это для SEO оптимизации. Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. Если невозможно, то хотелось бы услышать предложения по альтернативному способу решения данной проблемы. Об этом нужно было думать заблаговременно. Ничего не выйдет тем более за тыщу ) 1000 р. за 15 минут. изврат? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
butakovm Опубліковано: 25 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2013 за тыщу требуется совет, а не реализация, если вы не правильно поняли. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 25 листопада 2013 Share Опубліковано: 25 листопада 2013 вам поможет canonical Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butakovm Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 так надо не баловаться, а правильно использовать. в opencart/ocstore с canonical нет проблем "из-коробки". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
butakovm Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 так надо не баловаться, а правильно использовать. в opencart/ocstore с canonical нет проблем "из-коробки". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
puno Опубліковано: 26 листопада 2013 Share Опубліковано: 26 листопада 2013 Говорят, что с canonical опасно баловаться... У вас это я смотрю все есть. <title>USB-хаб большой Человечек</title> <link href="http://smart-ltd.ru/catalogue/usb_man/" rel="canonical" /> Т.е. нам нужны уникальные ссылки на товар, при сохранении текущего функционала, если это возможно конечно. В вашем варианте можно попробовать sitemap.xml, счетчики, meta tag "description" ну и время. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts