Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

укорачивание заказа

Recommended Posts

добрый день.

хочу укоротить оформление заказа. точнее объединить шаги заказа до 3.

использую опенкарт 1.5.5.1 с этим шаблоном http://livedemo00.template-help.com/opencart_45232/index.php?route=checkout/checkout (в прочем шаблон не важен, везде одинаково я заметил оформление)

6 шагов. а я хочу оставить первый шаг выбора регистрированого или нет. тогда переход во второй где данные человека и так же в этом шаге хочу выбор оплаты и доставки. 3 заключительный. подтверждение. вот так  http://s11.postimg.org/r33xkzngz/checkout.png

тяжело ли это было бы осуществить? копаюсь весь день в коде. ничего не получается.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

тяжело ли это было бы осуществить? копаюсь весь день в коде. ничего не получается.

Судя по Вашим результатам - для Вас не легко, в качестве рекомендации: Simple - упрощенная регистрация и заказ.

Надіслати

Судя по Вашим результатам - для Вас не легко, в качестве рекомендации: Simple - упрощенная регистрация и заказ.

да я видел этот модуль но это не то. нужно именно как я описал что бы выглядело

Надіслати

Понятие помощи, предусматривает подсказку в ситуации, выход из которой для ваc затруднительный, на данный момент, я вижу лишь под Вашим понятием "помощь" - как сделайте для меня, а я проверю и отпишу какие у меня ошибки появились, давайте помогать дальше...

Напишите что и где у вас не работает, в какой строке заминка, какие ошибки...

• +1 2
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.