Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Привязывать категории в админке

Solonik

Recommended Posts

Здравствуйте.

Хотел бы спросить помощи сейчас при добавлении товара в админке на вкладке связи можно привязать несколько категорий но приходится вводить и выбирать категории.

Хотел изменить чтобы все выводились и checkbox или SELECT хотя бы выбирать их.

Не подскажите может кто делал уже или хотя бы направление какой файл за это отвечает ?

Я так понимаю выводом занимается view или model но захожу catalog/product там что то нету....

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Да дело в том, что уже установил настроил не охото уже сносить. В принципе нашел это admin/view/template/catalog/product_form.tpl там нужно на select поменять и вывести категории. Не могу понять foreach пройтись с контроллера приходят как то все категории?

в osstore смотрю

<option value="0" selected="selected"><?php echo $text_none; ?></option>                <?php foreach ($product_categories as $product_categories) { ?>                <?php if ($product_categories['category_id'] == $main_category_id) { ?>                <option value="<?php echo $product_categories['category_id']; ?>" selected="selected"><?php echo $product_categories['name']; ?></option>                <?php } else { ?>                <option value="<?php echo $product_categories['category_id']; ?>"><?php echo $product_categories['name']; ?></option>

Но у нас $main_category_id в контроллере нет... И соответственно бред выводит....

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.