artemnk Опубліковано: 10 жовтня 2013 Share Опубліковано: 10 жовтня 2013 Помогите, пожалуйста, не могу уменьшить размеры окон с товаром на главной Менял значения 200рх на 150рх здесь : .product-grid > div { width: 200px; display: inline-block; vertical-align: top; text-align: center; margin: 10px 0 5px 15px; padding: 5px; position: relative; но никакого эффекта... Хотелось бы, чтоб отображалось по 4-5 боксов, а не 3... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 10 жовтня 2013 Share Опубліковано: 10 жовтня 2013 .product-grid 'это отображение сеткой в Категории,а на картинке модуль Рекомендуемые,следовательно это .box-product > div 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 10 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2013 .product-grid 'это отображение сеткой в Категории,а на картинке модуль Рекомендуемые,следовательно это .box-product > div .box-product > div { display: inline-block; vertical-align: top; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 10px; padding: 5px; position: relative; width: 210px!important; } Да, и здесь тоже пробовал менять... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Поможет ссылка на магазин. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Поможет ссылка на магазин. http://xn--80aacfkfbjqt3a7d7f.xn--p1ai/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) Спасибо большое за совет! А как быть с этими ошибками: На странице поиска и акции эта карусель съезжает вправо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 А для чего эти два модуля там?В поиске будет путать покупателей.В Акциях и так выводится акционный товар.Убирайте оттуда и слайдшоу и оба модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 В том-то и дело, что я не знаю, как их оттуда убрать :) Ведь в выпадающем списке нет страниц special и search Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница [Решено] Изменить размеры окна с товаром Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
artemnk Опубліковано: 10 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 2013 .product-grid 'это отображение сеткой в Категории,а на картинке модуль Рекомендуемые,следовательно это .box-product > div .box-product > div { display: inline-block; vertical-align: top; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 10px; padding: 5px; position: relative; width: 210px!important; } Да, и здесь тоже пробовал менять... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Поможет ссылка на магазин. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Поможет ссылка на магазин. http://xn--80aacfkfbjqt3a7d7f.xn--p1ai/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) Спасибо большое за совет! А как быть с этими ошибками: На странице поиска и акции эта карусель съезжает вправо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 А для чего эти два модуля там?В поиске будет путать покупателей.В Акциях и так выводится акционный товар.Убирайте оттуда и слайдшоу и оба модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 В том-то и дело, что я не знаю, как их оттуда убрать :) Ведь в выпадающем списке нет страниц special и search Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница [Решено] Изменить размеры окна с товаром Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Поможет ссылка на магазин. http://xn--80aacfkfbjqt3a7d7f.xn--p1ai/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) Спасибо большое за совет! А как быть с этими ошибками: На странице поиска и акции эта карусель съезжает вправо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 А для чего эти два модуля там?В поиске будет путать покупателей.В Акциях и так выводится акционный товар.Убирайте оттуда и слайдшоу и оба модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 В том-то и дело, что я не знаю, как их оттуда убрать :) Ведь в выпадающем списке нет страниц special и search Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Песочница [Решено] Изменить размеры окна с товаром
artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 Sellya , в Вашем случае Рекомендуемые находятся в карусели.Я бы не советовал экспериментировать с размерами.Может получится"нежданчик" в виде глюков в разных браузерах))) Спасибо большое за совет! А как быть с этими ошибками: На странице поиска и акции эта карусель съезжает вправо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 А для чего эти два модуля там?В поиске будет путать покупателей.В Акциях и так выводится акционный товар.Убирайте оттуда и слайдшоу и оба модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 В том-то и дело, что я не знаю, как их оттуда убрать :) Ведь в выпадающем списке нет страниц special и search Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 В том-то и дело, что я не знаю, как их оттуда убрать :) Ведь в выпадающем списке нет страниц special и search Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 11 жовтня 2013 Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
artemnk Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Share Опубліковано: 11 жовтня 2013 так создайте такие схемы и просто не привязывайте к ним модули. Спасибо за подсказку, проблему решил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MeL94 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Share Опубліковано: 18 жовтня 2013 (змінено) Помоги пожалуйста сделать как у тебя: (я новичок) или скажи хотя бы где это смотреть, а то не могу допереть? у меня на данный момент: heartstill.ru Змінено 18 жовтня 2013 користувачем afwollis unlinked Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts