Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

случайно на просторах обнаружил...

Гість

Recommended Posts

post-22469-0-57641800-1378887620_thumb.jpg

наткнулся тут на одном сайте www.legosp.net/product/inetstore/ на это шаблон , ничего не напоминает?

что то тут https://opencartforum.com/user/7216-templater/ есть похожее...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

koreshok, templater давно шаблонами торгует. Почему Вы не допускаете, что приведенный Вами магазин купили у него шаблон? Тем более даже на скриншоте я вижу на главной один из модулей, которые использует templater. Если приведенный сайт на OpenCart то я 99% даю, что автор шаблона templater.

UPD

да так... человеку запретили продавать шаблон, напоминающий эльдорадо...

Запретили и нормально. Лучше пусть администрация форума запретит, чем потом суд или правоохранительные органы поимеют покупателей шаблона и администрацию форума. Тем более, там не просто "похожий" шаблон был - там у клипартов одинаковая хеш-сумма была.

Надіслати

koreshok, templater давно шаблонами торгует. Почему Вы не допускаете, что приведенный Вами магазин купили у него шаблон? Тем более даже на скриншоте я вижу на главной один из модулей, которые использует templater. Если приведенный сайт на OpenCart то я 99% даю, что автор шаблона templater.

UPD

Запретили и нормально. Лучше пусть администрация форума запретит, чем потом суд или правоохранительные органы поимеют покупателей шаблона и администрацию форума. Тем более, там не просто "похожий" шаблон был - там у клипартов одинаковая хеш-сумма была.

это не опенкарт, это шоп-скрипт лего эдишн

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.