Wars Опубліковано: 10 квітня 2011 Share Опубліковано: 10 квітня 2011 Установил прайс лист так как говорилось, всё получилось, но вот только ссылка на Прайс лист отображается не там где надо! Как поставить слово Прайс лист рядом со словом Акций! Заранее спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 10 квітня 2011 Share Опубліковано: 10 квітня 2011 catalog/view/theme/default/template/common/header.tplперед <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $special); ?>" style="background-image: url('catalog/view/theme/default/image/special.png');"><?php echo $text_special; ?></a>вставить ссылку на прайс-лист <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $wpricelist); ?>"><?php echo $text_wpricelist; ?></a> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Wars Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2011 catalog/view/theme/default/template/common/header.tplперед <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $special); ?>" style="background-image: url('catalog/view/theme/default/image/special.png');"><?php echo $text_special; ?></a>вставить ссылку на прайс-лист <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $wpricelist); ?>"><?php echo $text_wpricelist; ?></a> спасибо но вот текст опять появился не там где надо! плз кто нитьпомогите решить эту проблему! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 11 квітня 2011 Share Опубліковано: 11 квітня 2011 URL Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Wars Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Share Опубліковано: 12 квітня 2011 URL Спасибо решил проблему! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 URLПро URL подробней можно? Куда его вставить в новой строчке и какой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Ну уж скажите про URL нормально. Я понимаю, что много чего еще не допонимаю. Куда его вставить??? Как в той строчке которая будет после? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 Юрий, озвучьте задачу, стоящую перед вами. Написав "URL" я имел ввиду, что ожидаю от человека URL (ссылку на его сайт), ибо давно прератил практиковать гадание на кофейной гуще. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 Я скачал мод прайса. Установил в папку сайта на хост. Таперь его надо установить на свой сайт магазина. Я не знаю как. Понимаю что надо сделать ссылку на прайс. Опишите подробнее как сделать ссылку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание [=== 2011.03.08 ===] Добавление ссылки на прайс-лист в "главное" менюсамо описание в спойлере, потому как "многа букаф".ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Прайс лист Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Wars Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2011 catalog/view/theme/default/template/common/header.tplперед <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $special); ?>" style="background-image: url('catalog/view/theme/default/image/special.png');"><?php echo $text_special; ?></a>вставить ссылку на прайс-лист <a href="<?php echo str_replace('&', '&', $wpricelist); ?>"><?php echo $text_wpricelist; ?></a> спасибо но вот текст опять появился не там где надо! плз кто нитьпомогите решить эту проблему! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 11 квітня 2011 Share Опубліковано: 11 квітня 2011 URL Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Wars Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Share Опубліковано: 12 квітня 2011 URL Спасибо решил проблему! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 URLПро URL подробней можно? Куда его вставить в новой строчке и какой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Ну уж скажите про URL нормально. Я понимаю, что много чего еще не допонимаю. Куда его вставить??? Как в той строчке которая будет после? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 Юрий, озвучьте задачу, стоящую перед вами. Написав "URL" я имел ввиду, что ожидаю от человека URL (ссылку на его сайт), ибо давно прератил практиковать гадание на кофейной гуще. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 Я скачал мод прайса. Установил в папку сайта на хост. Таперь его надо установить на свой сайт магазина. Я не знаю как. Понимаю что надо сделать ссылку на прайс. Опишите подробнее как сделать ссылку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание [=== 2011.03.08 ===] Добавление ссылки на прайс-лист в "главное" менюсамо описание в спойлере, потому как "многа букаф".ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Прайс лист Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Wars Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Share Опубліковано: 12 квітня 2011 URL Спасибо решил проблему! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 URLПро URL подробней можно? Куда его вставить в новой строчке и какой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Ну уж скажите про URL нормально. Я понимаю, что много чего еще не допонимаю. Куда его вставить??? Как в той строчке которая будет после? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 Юрий, озвучьте задачу, стоящую перед вами. Написав "URL" я имел ввиду, что ожидаю от человека URL (ссылку на его сайт), ибо давно прератил практиковать гадание на кофейной гуще. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 Я скачал мод прайса. Установил в папку сайта на хост. Таперь его надо установить на свой сайт магазина. Я не знаю как. Понимаю что надо сделать ссылку на прайс. Опишите подробнее как сделать ссылку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание [=== 2011.03.08 ===] Добавление ссылки на прайс-лист в "главное" менюсамо описание в спойлере, потому как "многа букаф".ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Прайс лист Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yura Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 как подвинуть ссылку в нужное ТС место я описал. а URL означало "URL на сайт" Ну уж скажите про URL нормально. Я понимаю, что много чего еще не допонимаю. Куда его вставить??? Как в той строчке которая будет после? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 16 квітня 2011 Share Опубліковано: 16 квітня 2011 Юрий, озвучьте задачу, стоящую перед вами. Написав "URL" я имел ввиду, что ожидаю от человека URL (ссылку на его сайт), ибо давно прератил практиковать гадание на кофейной гуще. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 Я скачал мод прайса. Установил в папку сайта на хост. Таперь его надо установить на свой сайт магазина. Я не знаю как. Понимаю что надо сделать ссылку на прайс. Опишите подробнее как сделать ссылку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание [=== 2011.03.08 ===] Добавление ссылки на прайс-лист в "главное" менюсамо описание в спойлере, потому как "многа букаф".ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Прайс лист Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
yura Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 Я скачал мод прайса. Установил в папку сайта на хост. Таперь его надо установить на свой сайт магазина. Я не знаю как. Понимаю что надо сделать ссылку на прайс. Опишите подробнее как сделать ссылку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 17 квітня 2011 Share Опубліковано: 17 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание [=== 2011.03.08 ===] Добавление ссылки на прайс-лист в "главное" менюсамо описание в спойлере, потому как "многа букаф".ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Прайс лист
yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 в теме поддержки мода, равно, как и на странице в разделе расширений есть описание само описание в спойлере, потому как "многа букаф". ну и в этой теме описан еще один вариант, который нужен был автору темы. выбирайте. Здравствуйте!Ура победил. ссылка получилась. Спасибо! Но вот опять беда. Дальше то что? Кликаю на прайс по ссылке пишет не могу найти страницу. Я так понял теперь надо набивать прайс ? Но где? В админпанели нет этого. Подскажите как дальше. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
yura Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 ничего больше не надо. если не закрывали ссылки вида "route=common/", то все будкт работать. скрипт просто автоматичесуи показывает ваши категории и товары. Я все равно не пойму. Ссылка есть а прайса нет. Никакие ссылки я не закрывал. А может проверить эти ссылки "route=common/", но не знаю где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 18 квітня 2011 Share Опубліковано: 18 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 9 months later... ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
yura Опубліковано: 20 квітня 2011 Share Опубліковано: 20 квітня 2011 давайте ссылку на свой сайт для начала. можно в ЛС Что то Вы затихли. Давайте дорешим проблемку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEKSFLY Опубліковано: 6 лютого 2012 Share Опубліковано: 6 лютого 2012 уточните плз для OCSTORE ИДЕТ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts