Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод информации с другого сайта

Recommended Posts

Подскажите, можно ли сделать вывод информации с другого сайта. Я тут скачал модуль Feed Display. Он меня устраиввает, но он отображает если на сайте есть RSS канал. А мне хочется чтобы в автоматическом режиме выводилась инфа, пусть и в урезанном виде (как бы анонс что-ли) с нужного мне сайта. Но беда в том, что на этом сайте нет RSS канала. Можно было бы через iframe. Но тогда подгрузится весь сайт, а нужна именно информация со страниц. Или может как-то с помощью модуля например HTML там или аналогов, если такое возможно. Но тогда что и как туда прописывать для загрузки. Если глупость написал-не смеяться. Я серый юзер. Или может, что готовое уже есть.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.