Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Работает {хз, как}] Помогите с почтой


ivasha

Recommended Posts

Доброго времени суток!

Случилась такая не приятная штуковина - Не приходит письмо на почту покупателю при оформлении заказа без регистрации. При смене статуса заказа для незарегистрированного покупателя письмо тоже не приходит.    :cry:  Админу и зарегистрированному покупателю письма приходят исправно.

 

Пробовал заменить /catalog/model/checkout/order.php на дефолтный, т.к в нем есть небольшие изменения. Не помогло. Ошибок в журнале нет (опенкарт 1.5.4).

Помогите, пожалуйста или подскажите где копать.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Все заработало. Я так и не понял в чем была причина. Снял/поставил несколько галочек в настройках, а именно "Пользователи онлайн" и "Оформление заказа без регистрации". По итогу галки как стояли так и стоят, но все работает и письма приходят. Непонятный глюк

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.