Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Неправильно отображаются сайты на Explorer и Opera. Помогите

Recommended Posts

Здравствуйте!

Недавно я создал 2 интернет магазина.

1. www.asmarkt.ru (на Opencart)

Делая их я просматривал на наличие неровностей сайты при помощи Chrome и Yandex Browser

К сожалению при этом я забывал посмотреть как они отображаются в Explorer и Opera. Как оказалось зря.

В частности в Explorer - очень криво и неправильно отображается сайт №2. Сайт №1 так же некорректно выходит при просмотре товаров.

Если есть компетентные люди в этом плане. Помогите исправить неполадки. Посмотрите html сайтов. Скажите, что не так. Если эти услуги будут стоить денег, скажите сколько?

Мне важно что бы сайт № 1 отображался корректно во всех браузерах.  Сами понимаете, клиенты могут сидеть с чего угодно.

Помогите.

(в прикрепленном файле  пример того как отображается на Yandex браузере, и пару примеров с Explorer и Opera)

post-30948-0-54557900-1365706832_thumb.jpg

post-30948-0-94356100-1365706844_thumb.jpg

post-30948-0-20175500-1365706863_thumb.jpg

Змінено користувачем Sultan
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.