Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Установка Баннера webmoney

Vycheslav00

Recommended Posts

Добрый день. Подскажите пожалуйста как установить банер webmoney на сайт, в моем случае их нужно установить 2: 1. Мы принимает Webmoney, 2. Аттестован. Заранее большое спасибо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

можно с помощю правки кода запихнуть баннер в любую чась сайта. но если впадло игратся, то воспользуйся стандартнім модулем.

Админка:

Система>Дизайн>Баннеры. (создаешь баннер)

Дополнения>Модули>Баннер (выбираешь расположение, и выбираешь раннее создан)

Надіслати

Это Вам нужно для регистрации в Мегастоке?Вам не эти банеры нужны.А кликабельные иконки,по которым покупателям можно будет перейти в ваш WMID ,чтоб отзывы посмотреть и основную инфу.Если я конечно не отстал от жизни,так как мерчанта получил больше года назад и сейчас Webmoney принуждает ставить БАННЕРЫ :-D

Надіслати

Это Вам нужно для регистрации в Мегастоке?Вам не эти банеры нужны.А кликабельные иконки,по которым покупателям можно будет перейти в ваш WMID ,чтоб отзывы посмотреть и основную инфу.Если я конечно не отстал от жизни,так как мерчанта получил больше года назад и сейчас Webmoney принуждает ставить БАННЕРЫ :-D

Да действительно мне нужны кликабельные, они нужны не только для мегастока, но и для того что бы покупатели тоже могли увидеть что я не мошенник, может быть подскажие куда вставить код?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.