Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Помилкові замовлення

Recommended Posts

Всім привіт. Сьогодні зіткнувся з такою проблемою.  Помітив що деякі замовлення ( оплата через моно) приходять в помилкові. Хоча оплати від клієнтів є. Хтось може підсказати чому вони в помилкові зарахувались ? . Також помітив що в помилкових замовленнях здається ну дуже багато помилкових, і тепер думаю що частина туди попала помилково. Це якось можна провірити?  

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вам в розділ послуг. Бо без доступу до сайту, коду, та бази - з цим не розібратись, тому вам треба найняти виконавця, який все перевірить та виправить. 

Надіслати

В 04.06.2026 в 11:36, Ssilver сказав:

Всім привіт. Сьогодні зіткнувся з такою проблемою.  Помітив що деякі замовлення ( оплата через моно) приходять в помилкові. Хоча оплати від клієнтів є. Хтось може підсказати чому вони в помилкові зарахувались ? . Також помітив що в помилкових замовленнях здається ну дуже багато помилкових, і тепер думаю що частина туди попала помилково. Це якось можна провірити?  

Який модуль монобанку стоїть у вас оплати?

Надіслати

В 05.06.2026 в 10:00, Ssilver сказав:

plata by mono

Якщо дефолтний, там немає логу наче, треба логувати колбеки і порівнювати реальні оплати. Якщо оплата є, а колбеку не було - шукати що його заблокувало або де помилка

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.