friction Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 Есть товары которые продаются рулонами и на отрез. Цена на отрез одна а цена за рулон другая (так сказать оптовая). Подскажите модуль который может вывести две цены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 можете другу ціну виводити за допомогою полів типу upc, ean і тд Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 1 грудня 2025 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2025 Гадав може є якись модуль. Потім треба це все ще у кошик додавати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 я думаю Вам потрібно дивитись в сторону мегакалькулятора Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 3 грудня 2025 Share Опубліковано: 3 грудня 2025 В 02.12.2025 в 00:23, friction сказав: Гадав може є якись модуль. Потім треба це все ще у кошик додавати. Модуль навряд чи э такий, програміст вам зробить це за годину-дві Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Подскажите модуль который может вывести две цены? Опції Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... whiteblue Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Есть товары которые продаются рулонами и на отрез. Цена на отрез одна а цена за рулон другая (так сказать оптовая). Подскажите модуль который может вывести две цены? Super custom html Покупайте и за 40-80 евро соберем на нем скрипт Нужно ли, чтоб эти две цены были в корзине? В какой из них ведется учет в админке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... friction Опубліковано: 5 січня Автор Share Опубліковано: 5 січня Так ну посмотрел модули и т.д. И встал вопрос. Если я закину в мускуль доп. колонку (например price2) потом выведу ее в массив. Соответственно сделаю редактирование в админке ну и по ходу уже буду выводить ее в шаблоне и т.д. Или это сильно геморно? Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 5 січня Share Опубліковано: 5 січня В 05.01.2026 в 19:45, friction сказав: Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. в такому варіанті мені здається розглядати рішення від @whiteblue Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Подскажите модуль который может выводить 2 цены у товара? OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
friction Опубліковано: 1 грудня 2025 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2025 Гадав може є якись модуль. Потім треба це все ще у кошик додавати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 я думаю Вам потрібно дивитись в сторону мегакалькулятора Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 3 грудня 2025 Share Опубліковано: 3 грудня 2025 В 02.12.2025 в 00:23, friction сказав: Гадав може є якись модуль. Потім треба це все ще у кошик додавати. Модуль навряд чи э такий, програміст вам зробить це за годину-дві Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Подскажите модуль который может вывести две цены? Опції Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... whiteblue Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Есть товары которые продаются рулонами и на отрез. Цена на отрез одна а цена за рулон другая (так сказать оптовая). Подскажите модуль который может вывести две цены? Super custom html Покупайте и за 40-80 евро соберем на нем скрипт Нужно ли, чтоб эти две цены были в корзине? В какой из них ведется учет в админке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... friction Опубліковано: 5 січня Автор Share Опубліковано: 5 січня Так ну посмотрел модули и т.д. И встал вопрос. Если я закину в мускуль доп. колонку (например price2) потом выведу ее в массив. Соответственно сделаю редактирование в админке ну и по ходу уже буду выводить ее в шаблоне и т.д. Или это сильно геморно? Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 5 січня Share Опубліковано: 5 січня В 05.01.2026 в 19:45, friction сказав: Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. в такому варіанті мені здається розглядати рішення від @whiteblue Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Подскажите модуль который может выводить 2 цены у товара?
bogdan281989 Опубліковано: 3 грудня 2025 Share Опубліковано: 3 грудня 2025 В 02.12.2025 в 00:23, friction сказав: Гадав може є якись модуль. Потім треба це все ще у кошик додавати. Модуль навряд чи э такий, програміст вам зробить це за годину-дві Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pawana Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Подскажите модуль который может вывести две цены? Опції Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... whiteblue Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Есть товары которые продаются рулонами и на отрез. Цена на отрез одна а цена за рулон другая (так сказать оптовая). Подскажите модуль который может вывести две цены? Super custom html Покупайте и за 40-80 евро соберем на нем скрипт Нужно ли, чтоб эти две цены были в корзине? В какой из них ведется учет в админке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... friction Опубліковано: 5 січня Автор Share Опубліковано: 5 січня Так ну посмотрел модули и т.д. И встал вопрос. Если я закину в мускуль доп. колонку (например price2) потом выведу ее в массив. Соответственно сделаю редактирование в админке ну и по ходу уже буду выводить ее в шаблоне и т.д. Или это сильно геморно? Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 5 січня Share Опубліковано: 5 січня В 05.01.2026 в 19:45, friction сказав: Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. в такому варіанті мені здається розглядати рішення від @whiteblue Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Подскажите модуль который может выводить 2 цены у товара?
pawana Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Подскажите модуль который может вывести две цены? Опції Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
whiteblue Опубліковано: 9 грудня 2025 Share Опубліковано: 9 грудня 2025 В 01.12.2025 в 23:21, friction сказав: Есть товары которые продаются рулонами и на отрез. Цена на отрез одна а цена за рулон другая (так сказать оптовая). Подскажите модуль который может вывести две цены? Super custom html Покупайте и за 40-80 евро соберем на нем скрипт Нужно ли, чтоб эти две цены были в корзине? В какой из них ведется учет в админке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... friction Опубліковано: 5 січня Автор Share Опубліковано: 5 січня Так ну посмотрел модули и т.д. И встал вопрос. Если я закину в мускуль доп. колонку (например price2) потом выведу ее в массив. Соответственно сделаю редактирование в админке ну и по ходу уже буду выводить ее в шаблоне и т.д. Или это сильно геморно? Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 5 січня Share Опубліковано: 5 січня В 05.01.2026 в 19:45, friction сказав: Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. в такому варіанті мені здається розглядати рішення від @whiteblue Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
friction Опубліковано: 5 січня Автор Share Опубліковано: 5 січня Так ну посмотрел модули и т.д. И встал вопрос. Если я закину в мускуль доп. колонку (например price2) потом выведу ее в массив. Соответственно сделаю редактирование в админке ну и по ходу уже буду выводить ее в шаблоне и т.д. Или это сильно геморно? Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 5 січня Share Опубліковано: 5 січня В 05.01.2026 в 19:45, friction сказав: Просто мне надо не просто вывести 2 цены а передать их из 1с на сайт, потом добавить на одну из цен формулу которая будет выглядеть как цена*на длину и еще сделать калькулятор обреза. И конечно чтоб все это можно было добавлять в корзину, как по одному значению так и по 3-м. в такому варіанті мені здається розглядати рішення від @whiteblue Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
friction Опубліковано: 7 січня Автор Share Опубліковано: 7 січня Такс. Не працював з опенкартом, був бітрікс. Як виявилось все можливо. Вигрузив з 1с в mysql. Зробив щоб було редагування в адмінці, далі передав куди потрібно, залишилось в шаблоні зробити додавання в кошик, це я так розумію не дуже важко. Ну і по ходу далі. Модифікатори - це сила! Всім дякую за участь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts