Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль Paddle PRO - Модуль оплати для Opencart [Поддержка]

Recommended Posts

Paddle PRO - Модуль оплати для Opencart

Paddle PRO - Модуль оплати для Opencart

Це платіжний модуль для Опенкарт версій (3.х та 2.3). Даний модуль вміє обробляти платежі від платіжної системи Paddle, яка чудово підходить для цифрових товарів, SaaS-рішень і не тільки.

Крім того, що модуль вміє обробляти платежі на сторінці оформлення замовлення Опенкарт, як і багато інших, але цей модуль також підтримує платіжну кнопку швидкого оформлення замовлення в один клік на сторінці товару. Після натискання на неї вам пропонується ввести своє ім'я та телефон, сплатити і дочекатися часу, коли з вами зв'яжеться адміністратор магазину.

Модуль також підтримує тестовий режим оплати (вам потрібно мати тестовий вендор ID в адмінці Paddle sandbox-vendors і ім'я домену вашого сайту має співпадати з підтвердженим доменом в адмінці Paddle). Інші налаштування кастомізації можете подивитися на скріншотах вище. Встановлюється дуже просто через ocmod-установник. Після цього оновлюєте кеш модифікаторів, переходите в Розширення > Оплата > Paddle > редагування модуля та ставите статус "увімкнено", заповнивши всі необхідні дані про вендора

Локалізація: українська, російська, англійська

Файл paddle_pro_3_0.ocmod.zip призначений для версії Опенкарт 3
Файл paddle_pro_2_3.ocmod.zip призначений для версії Опенкарт 2.3

Demo of payment button:
https://code-profi.com/index.php?route=product/product&product_id=43

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.