Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

відновлення роботи блогу ocstore 3020

Recommended Posts

при спробі збереження нової статті отримую помилку:

Notice: Undefined index: tag in /home/oktinua/public_html/admin/model/blog/article.php on line 16Notice: Undefined index: tag in /home/oktinua/public_html/admin/model/blog/article.php on line 16Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oktinua/public_html/admin/controller/startup/error.php:34) in /home/oktinua/storage/modification/system/library/response.php on line 70

статтю всерівно створює і ніби все ок, зайти відредагувати її і зберегти можу вже без цієї помилки

я перезалив всі файли блогу заново, також виконав всі sql запити з install/opencart.sql які відносяться до блогу 

і всерівно отримую цю помилку

також помітив що коли все це перевстановив в базі даних відображаютсья статті які створюються при встановленні блогу а в адмінці їх немає

ось що в пзпмайадмін: https://prnt.sc/Ha0B-12L2KFR

ось що в адмінкі окстору: https://prnt.sc/1TCr6YbmG4K1

ось код на який вказує помилка:

foreach ($data['article_description'] as $language_id => $value) {
			$this->db->query("INSERT INTO " . DB_PREFIX . "article_description SET article_id = '" . (int)$article_id . "', language_id = '" . (int)$language_id . "', name = '" . $this->db->escape($value['name']) . "', description = '" . $this->db->escape($value['description']) . "', tag = '" . $this->db->escape($value['tag']) . "', meta_title = '" . $this->db->escape($value['meta_title']) . "', meta_h1 = '" . $this->db->escape($value['meta_h1']) . "', meta_description = '" . $this->db->escape($value['meta_description']) . "', meta_keyword = '" . $this->db->escape($value['meta_keyword']) . "'");
		}

я перевірив це поле tag є створене в таблиці article_description, ось: https://prnt.sc/VglINA7CmdjZ

не розумію в чому проблема, підкажіть будь ласка

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 29.12.2024 в 19:30, weqtor сказав:

не розумію в чому проблема, підкажіть будь ласка

Поле в таблиці то є, а на сторінці форми редагування статі блогу таке поле є?

Надіслати

В 29.12.2024 в 19:06, bogdan281989 сказав:

Поле в таблиці то є, а на сторінці форми редагування статі блогу таке поле є?

нема такого, але його ніби і не мало б бути

якось дивно бо в коді воно використовується і в адмінці поля для тегів нема

але я ж все перевставновив

де я міг помилитися? як тепер вивести те поле в адмінку?)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.