Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

створення сторінок під кластер

Recommended Posts

Доброго дня потрібна порада в наступній ситуації

Я зібрав семантичне ядро та зробив його кластеризацію

Допустим в мене є категорія стрічкових полотен, вони можуть бути різних конструкцій і типів. На головну сторінку я вибрав лише загальні запити по типу 
ленточная полотно, купити ленточні пили, полотно ленточное і тд

в мене тут утворилося 2 кластери полотно і лента (бо один і той самий товар називають двома варіантами)

в цих двох кластерах в мене 44 ключові фрази

мені здається що я не можу оптимізувати одну сторінку під ці всі запити тому вирішив створити посадкові сторінки в цій категорії і розбити ці кластери на підкластери

наприклад:

Цитата

1. Головна сторінка категорії: "Ленточні пили та полотна"
Запити:
"ленточні пили"
"ленточная пила полотно"
"купити ленточні пили"
"ленточні пили ціна"

2. Сторінка підкатегорії: "Ленточні полотна"
Запити:
"ленточная полотно"
"ленточные полотна"
"ленточное полотно"
"ленточная пила полотно купить"
"ленточное пильное полотно"

3. Сторінка: "Ціни на ленточні пили та полотна"
Запити:
"ленточні пили ціна"
"ленточное полотно ціна"
"ленточные полотна цена"

і ТД

на кожній з цих стоірнок будуть виводитися однакові товари. З головної будуть лінки у вигляді тегів на ці додаткові посадкові сторінки

скажіть будь ласка:
1. чи правильна буде така логіка розбивки на підкластери (я розумію що щоб точно сказати треба дивитися в СЯ але все ж +- це воно чи краще так не робити?)

2. чи не буде проьблемою що на всіх цих сторінках будуть одні і ті самі товари з точки зору СЕО? (за умови що статті будуть різні і мета теги)

3. чи все ж краще мати 1 сторінку з супер здоровою статтею яка буде оптимізована під 1-2 основних ключі а всі решта будуть десь в тексті: частина в точному входженні, частина в частковому

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

25.12.2024 в 11:00, weqtor сказал:

в мене тут утворилося 2 кластери полотно і лента (бо один і той самий товар називають двома варіантами)

неправильная кластеризация

Надіслати

ви маєте на увазі неправильно саме те що я на дві групи розідлив ці дві назви товару (ключі типу ленточные полотна та пильные ленты)

це по суті синоніми для цього товару - їх варто використати на 1 строінці ?

в любому випадку в цьому кластері багато ключів і в мене залишаєтсья питання чи варто під них створити інші посадкові сторінки? і якщо так то чи не проблема що на цих всіх сторінках будуть однакові товари

ПС. це ж не вся кластеризація звичайно є інші кластери типу полотно для пилорам, полотно по дереву і тд. Просто на головну сторінку категорії я залишив загальні назви цього товару без всяких уточнень

Надіслати

Если люди в подавляющем большинстве называют несколькими названиями одно и тоже то это в 90% один кластер.

например тепловентилятор и дуйка 

Надіслати

зрозумів, дякую!
скажіть будь ласка як же ж тоді зазвиай роблять якщо в кластері велика кількість ключів

беруть лише якісь топові і опрацьовують на одній сторінці чи розбивають їх на групи та створюють під кожну з них окрему сторінку? (якщо останній варіант то чи не буде проблемою що на таких сторінках будуть однакові товари)

Надіслати

26.12.2024 в 11:30, weqtor сказал:

зрозумів, дякую!
скажіть будь ласка як же ж тоді зазвиай роблять якщо в кластері велика кількість ключів

беруть лише якісь топові і опрацьовують на одній сторінці чи розбивають їх на групи та створюють під кожну з них окрему сторінку? (якщо останній варіант то чи не буде проблемою що на таких сторінках будуть однакові товари)

1 кластер = 1 страница

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.