Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

drVadz

Користувачі
  
  • Публікації

    129
  • З нами

  • Відвідування

Про drVadz

  • День народження 07.08.86

Технічна підтримка

  • Інше
    SEO специалист

Інформація

  • Місто:
    Киев

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

drVadz's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

18

Репутація

    Модуль чудово працює з електронною торгівлею, це по суті, єдиний функціонал, який мною використовується. З фідами для Гугл мерчант працювати не зручно, особливо з мультимовними магазинами, для цього є значно краще рішення тут на форумі. Інший функціонал не використовував.
  1. Тут 50/50. В ідеалі так, все унікально, але, якщо у вас один і той самий товар різних кольорів, розмірів, о'бєму.. Наприклад, магазин https://e-sex-shop.com.ua/ товар лубриканти, склад однаковий, просто різний різний об'єм, товари чудово ранжуються і з однаковими, шаблонними описами. Якщо в межах свого сайту, таку "похибку" можна допустити
  2. Все привет. Кто-то может подсказать модуль для возможности настроить вид товаров в админке? Пример. Не могу разобраться, с помощью чего сделали на этом сайте
  3. Это дальше к маркетологам, как работать с этим трафиком. Есть еще платные каналы трафика, ремаркетинг и подобное.
  4. автор не озвучивал, будут товары, не будут. Ему накидывают варианты, пусть выбирает подходящий. Также, не вижу проблемы на этих страницах допилить вывод товаров с нулевым количеством на складе. А еще лучше, заменить модуль фильтрации и сделать все как надо.
  5. как есть, тоесть сделать, чтобы было не 404 при отсутствии товаров, а было 200 и инфо, что по вашим параметрам товары отсутствуют
  6. Если товары там когда-то будут, тогда оставлять как есть, если товаров бельше не будет никогда - 301 редирект на категорию, для сохранения трафика и возможного ссылочного
    Чудовий модуль, який дозволяє реалізувати додаткову зручність для користувачів магазину, а також реалізувати "правильну" внутрішню перелінковку, що особливо важливо для великих та і малих магазинів. Модуль працює нормально, підтримка на висоті!
  7. Дано: ocStore 3.0.2.0, шаблон CyberStore На сайті необхідно реалізувати: 1. Додаткове поле оптової ціни, приклад https://i.imgur.com/PWqQRkd.png 2. Розмір, окремий товар, приклад https://i.imgur.com/9yXFEWr.png Якщо є можливість, бажано реалізувати готовими модулями для можливості подальшого безпроблемного оновлення.
    Купую модуль регулярно для проектів, які просуваю. Ставиться легко, налаштовується легко, працює відмінно. Єдине, необхідно зробити функціонал вмикання/вимикання виводу пріоритетів сканування сторінок.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.