Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Допоможіть опізнати модуль опцій

Etegro

Recommended Posts

Вітаю всіх. Шукаю модуль опції для сайту с ролетами. Погугливши по продавцям, знайшлося таке: https://decoroll.com.ua/ru/zhalyuzi/gorizontalnyye-zhalyuzi/zhaljuzi-gorizontalnye-aljuminievye-900-belyj/ Може хтось знає, яким модулем в них реалізований розрахунок ціни від розміру, або може підказати аналгічний модуль?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

14.12.2024 в 17:59, MKaizer сказал:

Це стандартний функціонал.

Ну навіщо так?
Це від octemplate рішення

Надіслати

В 14.12.2024 в 18:27, chukcha сказав:

Ну навіщо так?
Це від octemplate рішення

Сорі, купу магазинів роблю на їхніх шаблонах тому настільки привик і для мене це вже стало стандартним рішенням)))

Надіслати

14.12.2024 в 17:59, MKaizer сказал:

Це стандартний функціонал.

Ну не знаю. Це під сотню розмірів вони додавали ціни? Там просто ціна змінюється при виборі кожного розміру. Але питання не в динамічній зміні, а схоже що цей якийсь калькулятор все ж таки.

14.12.2024 в 18:34, kJlukOo сказал:

варианты цветов? KIT SERIES

Ні, то зрозуміло, що опції як посилання. Саме розрахунок ширина*висота цікавить.

image.png

Надіслати

В 14.12.2024 в 21:25, Etegro сказав:

Ну не знаю. Це під сотню розмірів вони додавали ціни? Там просто ціна змінюється при виборі кожного розміру. Але питання не в динамічній зміні, а схоже що цей якийсь калькулятор все ж таки.

Все таки я чомусь думаю, що це звичайні опції і ціна до кожної з них. Можливо просто завантажували через наприклад модуль 

або щось на подобі, для полегшення додавання великої кількості опцій та цін на них.

• +1 1
Надіслати

15.12.2024 в 10:01, MKaizer сказал:

і ціна до кожної з них

Тоді трошки не можу скласти логіку. Якщо це звичайні опції, то там "+" і "-". На прикладі висота 235 при ширині 25 буде коштувати 304 грн, а при  ширині 220 = 2668 грн. Тобто залежніть між цими опціями якась є. Якщо не чіпати висоту, а міняти тільки ширину, то ціна не змінюється.

Надіслати

Та начебто у опціях ще має бути = ціна, то так на багато зручніше має бути

та і загалом ролети штука індивідуальна і як правлило під замовлення робляться, подивіться як алсвер зробили…

Змінено користувачем COBECTb11
Надіслати

15.12.2024 в 20:07, COBECTb11 сказал:

Та начебто у опціях ще має бути = ціна, то так на багато зручніше має бути

та і загалом ролети штука індивідуальна і як правлило під замовлення робляться, подивіться як алсвер зробили…

"=" зробити не проблема. Але це ж не допоможе перемножати 2 опції, чи що воно там робить

Надіслати

В 15.12.2024 в 18:17, Etegro сказав:

Тоді трошки не можу скласти логіку. Якщо це звичайні опції, то там "+" і "-". На прикладі висота 235 при ширині 25 буде коштувати 304 грн, а при  ширині 220 = 2668 грн. Тобто залежніть між цими опціями якась є. Якщо не чіпати висоту, а міняти тільки ширину, то ціна не змінюється.

Можливо у Вас є схема по якій повинна змінюватись ціна, тоді легше можна буде зрозуміти яка має бути логіка розрахунку. Після цього вже або порадити який модуль використати або порадити того хто не за всі гроші зробить такий модуль.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.