Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Допоможіть початківцю в seo

Recommended Posts

Я закінчив курси seo ( рекламувати не буду) і зараз просуваю сайт знайомого. внутрішню оптимізації, тексти, EEAT, швидкість завантаження  це все зробив. а от з посиланнями біда. так як бютжет 0, тобезкоштовні сайти каталоги закінчилися швидко. крауд - це просто жах десь проставитися щоб не видалили. пробую аутріч - але дуже мало хто хоче безкоштовно розміщати мої статті. 

Питання в чому. поділіться якимось списком чи варіантами де можна розміщати посилланя. регіон Україна. буду вдячний

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

02.12.2024 в 17:21, SkyWalkerr сказал:

Я закінчив курси seo ( рекламувати не буду) і зараз просуваю сайт знайомого. внутрішню оптимізації, тексти, EEAT, швидкість завантаження  це все зробив. а от з посиланнями біда. так як бютжет 0, тобезкоштовні сайти каталоги закінчилися швидко. крауд - це просто жах десь проставитися щоб не видалили. пробую аутріч - але дуже мало хто хоче безкоштовно розміщати мої статті. 

Питання в чому. поділіться якимось списком чи варіантами де можна розміщати посилланя. регіон Україна. буду вдячний

бесплатный сыр только в мышеловке увы. Все кто продвигает - закупает ссылки - обычно на биржах статейные, под нч. аренду можно брать итд итп

02.12.2024 в 17:21, SkyWalkerr сказал:

так як бютжет 0

бесплатной рекламы не существует

• +1 1
Надіслати

Что из бесплатного доступно :

1. Самому создавать сайты - ставить с них ссылки на донор - работает, но дорого долго трудоемко

2. Искать посещаемые площадки где можно разместить ссылки - например на форумах или комментарии в блогах - работает очень слабо

3. Каталоги предприятий - практически не работает - но бесплатно (. частично)

4. Спам хрумак, гса, ксоелинкс итд итп

Змінено користувачем kulinenko
Надіслати

02.12.2024 в 18:21, SkyWalkerr сказал:

а прислали бы ссылку на сайт в сообщении, была бы хорошая ссылка с форума)

Надіслати

03.12.2024 в 14:12, Etegro сказал:

Nofollow ссылка. Разве что для разбавления)

Ещё человек 10 бы по ней перешло, может что-то купило бы, если товар хороший )

• +1 1
Надіслати

03.12.2024 в 13:15, Etegro сказал:

Автор, с бюджетом 0 лучше инвестируйте свое свободное время в развитие сайта изнутри: НЧ набивайте блогом, например.

Увы очень плохой совет - сайт перейдет в инфо и коммерца ему потом не видать долго и нудно. Контент-маркетинг только в небольших объемах и только на продвинутых сайтах по коммерцу

НЧ нужно набивать описаниями товаров уникальными и описаниями листингов

Надіслати

В 03.12.2024 в 14:06, radaevich сказав:

а прислали бы ссылку на сайт в сообщении, была бы хорошая ссылка с форума)

думав лінк поставити, але боявся що модератор видалить. 

В 03.12.2024 в 14:22, radaevich сказав:

Ещё человек 10 бы по ней перешло, может что-то купило бы, если товар хороший )

тема сайту не товар а послуги клінінгу https://skycleaning.od.ua/. я коли його взяв в роботу два місяці тому то головний ключ був у видачі на 20 місці, зараз після моїх робіт вже на 10му. просто вперся в те що безкоштовні варіанти які знайшов вже закінчилися з лінками. тому думав може хтось допоможе поділиться списком якихось майданчиків де можна проставится безкоштовно.

Надіслати

03.12.2024 в 15:45, kulinenko сказал:

Увы очень плохой совет - сайт перейдет в инфо и коммерца ему потом не видать долго и нудно. Контент-маркетинг только в небольших объемах и только на продвинутых сайтах по коммерцу

НЧ нужно набивать описаниями товаров уникальными и описаниями листингов

Я слабо представляю как по запросам "Как, чем, где" набивать товарами. Имел в виду подобные НЧ и СЧ запросы. Чтобы сайт перешел в разряд инфо это сколько их нужно, больше чем товаров?

Надіслати

03.12.2024 в 17:34, Etegro сказал:

Я слабо представляю как по запросам "Как, чем, где" набивать товарами

зачем этими запросами вообще набивать коммерц сайт, это запросы для инфо сайта. Советую обратить на айтиси и хотлайн - самый адекватный способ.

03.12.2024 в 17:34, Etegro сказал:

Чтобы сайт перешел в разряд инфо это сколько их нужно, больше чем товаров?

дело не в количестве, а в том что в товарах в 90% не уник

Надіслати

03.12.2024 в 17:01, SkyWalkerr сказал:

думав лінк поставити, але боявся що модератор видалить. 

тема сайту не товар а послуги клінінгу https://skycleaning.od.ua/. я коли його взяв в роботу два місяці тому то головний ключ був у видачі на 20 місці, зараз після моїх робіт вже на 10му. просто вперся в те що безкоштовні варіанти які знайшов вже закінчилися з лінками. тому думав може хтось допоможе поділиться списком якихось майданчиків де можна проставится безкоштовно.

Как минимум нужно сделать мультиязык и перевести все на українську мову
- проблемы + дополнительные ключи

и вижу уже косяки по техничке
первый экран, баннер - нет альта

нет хлебных крошек, в подвале пустые <p></p>
Тут ещё работы над внутренней оптимизацией море)

image.thumb.png.2013aa65c258a737d6e1cc9e153e771d.png

В коде зрады немного

image.png.f257f93365ab3e98ea16b7fd09d4c156.png

• +1 1
Надіслати

04.12.2024 в 11:19, radaevich сказал:

В коде зрады немного

самое забавное что метрика не показывает трафик из Украины - заметил после начала войны, оркам отключили укр зону

Надіслати

В 04.12.2024 в 12:19, radaevich сказав:

Как минимум нужно сделать мультиязык и перевести все на українську мову
- проблемы + дополнительные ключи

и вижу уже косяки по техничке
первый экран, баннер - нет альта

нет хлебных крошек, в подвале пустые <p></p>
Тут ещё работы над внутренней оптимизацией море)

image.thumb.png.2013aa65c258a737d6e1cc9e153e771d.png

В коде зрады немного

image.png.f257f93365ab3e98ea16b7fd09d4c156.png

дякую що підказали. яшу метрику підключив хтось до мене, а я не помітив

Надіслати

• 2 weeks later...

Привіт, дозвольте дати Вам декілька порад)

• Допрацюйте сайт з точки зору зручноксті замовлень - у вас вже є позиції в топ 10, але перейшовши на сайт немає елементів для конверсії - у вашому випадку юзер хоче нажати на номер і подзвонити, можливо кнопку щоб замовити послуг
  • Немає прайсу - це важливо. Клієнту потрібно дати орієнтири, можливо пояснити як ця ціна формується. Немає інформації як приймається оплата (монобанк, приват, еплпей, гугл пей) чи є реквізити фоп і т д..
  • Додати роботи - ви пишете "Сервис, который рекомендуют" - хто рекомендує, де рекомендує???
    Нижче прикрепила скріни вашого сайту і 2 конкуренти)
  • Прогляньте візуальну складову - фото робіт, якість фото, вага картинок (вони не мають бути кілометровими), сайт має завантажуватись за секунли в мобайлі.
  • Немає зовсім перелінковки внутрішньої - на існуючих сторінках немає посилань на основні сторінки, які мають приносити конверсію.
  •  Проаналізуйте лінки конкурентів - в першу чергу вас мають цікавити каталоги, сайти бізнесів, форуми де є ваші клієнти - це безкоштовно, релевантно, можуть бути замовлення. Так багато ноуфолоу лінків, але нові клієнти будуть продукувати кошти і можливо у вас будуть бюджети на лінкбілдинг). Дальше збирайте базу лінків конкурентів і намагайтесь їх повторити.
  • Лінки з сайтів компаній, які замовляють послуги - тут важче, але подумайте над реалізацією.
  • Обмін лінками - це можливо, коли пропрацюєте пункти вище і у вашого проету будуть кращі показники. Можливо з Вами обміняємось посиланнями)
  • Додайте контент УКР мовою і зв'яжіть за допомогою hreflang

Думаю, що для початку вистачить. Якщо будуть потрібні поради - пишіть)

09f0b43d-66ce-47e8-8f2f-3d3be251c8fc.png

3648fdaf-49b3-4780-b03c-559b063fd049.png

iPhone-12-PRO-uborka24.com.ua.png

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.