Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

подскажите по кастомизации сайта к разным праздникам !

Recommended Posts

Существуют ли модули которые помогут "украсить" сайт ? 

Я имею ввиду в шапке сайта к НГ допустим герлянду повесить которая мелькает , что то в таком духе ... 

Или это исключительно дезайнер делает отдельные вещи , а программист внедряет в коде ? 

Я пользователь админки , код это не про меня ! 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Есть вот такой модуль легкого ненавязчивого снега )

• +1 1
Надіслати

Можно ещё лого обновить, надеть шапку новогоднюю и все, сайт готов к празднику )

• +1 2
Надіслати

В 09.10.2024 в 11:42, OMGsite сказав:

Существуют ли модули которые помогут "украсить" сайт ? 

Я имею ввиду в шапке сайта к НГ допустим герлянду повесить которая мелькает , что то в таком духе ... 

Или это исключительно дезайнер делает отдельные вещи , а программист внедряет в коде ? 

Я пользователь админки , код это не про меня ! 

Ага .. засріть свій магазин "гірляндами" JS, щоб вони гальмували рендерінг, навантажували браузер та процесори клієнтів (вони вам скажуть "дуже дякую") та впливали негативно на CLS та LCP як фактор SEO довіри до ресурсу (вітаю з новим пошуковим алгоритмом Гугла TOFU).
Максимум на НР може на лого "шапку" снігу домалювати.

Ось гарна порада

В 09.10.2024 в 11:47, radaevich сказав:

Можно ещё лого обновить, надеть шапку новогоднюю и все, сайт готов к празднику )

• +1 2
Надіслати

09.10.2024 в 11:46, radaevich сказал:

Есть вот такой модуль легкого ненавязчивого снега )

вай как отлично на счет снега ) но новый год я глобально имел ввиду ) 

Сейчас меня интересует  конкретно хэлоуин ) 

в планах в логотип вставить в тыкву в место буквы и подсветку кнопок на оранжевый поменять ) 

По поводу снега отлично будет на новый год ))))) 

Надіслати

09.10.2024 в 11:53, markimax сказал:

Ага .. засріть свій магазин "гірляндами" JS, щоб вони гальмували рендерінг та навантажували браузер та процесори клієнтів (вони вам скажуть "дуже дякую") та впливали негативно на CLS та LCP як фактор SEO довіри до ресурсу.
Максимум на НР може на лого "шапку" снігу домалювати.

Ось гарна порада

спасибо большое за такую важную подсказку как для чела который с админки клацает только , ну админ так сказать :-o 

Надіслати

В 09.10.2024 в 11:54, OMGsite сказав:

По поводу снега отлично будет на новый год ))))) 

Ці "скрипти" снігу треба зразу в смітник відправляти і николи не використовувати.

Вони навантажують браузер постійним перерендерінгом. LCP - в дупу зразу.
Це ще я промовчу як вони заважають покупцям та відполікають від покупки... коли перед очима щось мерехтить.

• +1 2
Надіслати

09.10.2024 в 11:57, markimax сказал:

Ці "скрипти" снігу треба зразу в смітник відправляти і николи не використовувати. Вони навантажують браузер постійним перерендерінгом. LCP - в дупу зразу.
Це ще я промовчу як вони заважають покупцям та відполікають від покупки... коли перед очима щось мерехтить.

спасибо большое за ваш опыт и по этому я не буду даже задумываться о таких "приколах" ибо по факту все рассказали ) 

Смотрел ваши модули , подскажите есть что то для создания посадочных страниц и прописи там сео нужд )  ? 

Надіслати

В 09.10.2024 в 12:02, OMGsite сказав:

Смотрел ваши модули , подскажите есть что то для создания посадочных страниц и прописи там сео нужд )  ? 

Нема в SEO "Magic Button",  натискаючи на яку ви зразу в топі (та модулів типу "magic button фарш" - "Complete SEO" (це вже наріцателне мабуть слово)).
Це треба консультуватися з фахівцями (а не "студентами" з фрілансу)  по SEO, аналізувати та впроваджувати те що вам потрібно.

• +1 1
Надіслати

Якось таке робив на 1.5
Зробили розклад свят (початок/кінець)
зробили святкові лого
За розкладом змінювались. Навіть зараз працює (а може не працює - давно не дивився)

Надіслати

Та просто  робити відповідні банери під відповідні свята або сезони

Як варіант можу запропонувати свій модуль для більш зручної роботи з банерами, він зручний тим, що можна для кожного банера задати індивідуальний текст та період коли йому відображатись, таким чином можна запланувати відображення певних банерів на необхідний вам період.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.