Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль для глобальних опцій, зміна ціни опції у декількох товарах

Recommended Posts

Доброго дня. Шукаю зручний інструмент для редагування цін на сайті. Проблема в тому, що нема конкретної ціни товара, все будується на опціях всередині. Треба декілька можливостей, перше - глобальні опції, щоб опція ширилась по декільком товарам і мала одну ціну (щоб не оновлювати її в кожному). Друге це товар як опція, щоб в один товар я міг додати інший як опцію і буде ідеально, якщо воно підтяне також і опції другого товару. Це до речі може бути щось по типу "разом дешевше", але головне, щоб тягнуло опції іншого товару також.
Ще скопилось багато тих самих опцій, треба модуль, який показує де і які опції використовуються, щоб я міг повидаляти непотрібні :)
Якщо що, мій телеграм @Edakswl , дякую :)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

19.09.2024 в 10:56, EdaksWl сказал:

Доброго дня. Шукаю зручний інструмент для редагування цін на сайті. Проблема в тому, що нема конкретної ціни товара, все будується на опціях всередині. Треба декілька можливостей, перше - глобальні опції, щоб опція ширилась по декільком товарам і мала одну ціну (щоб не оновлювати її в кожному). Друге це товар як опція, щоб в один товар я міг додати інший як опцію і буде ідеально, якщо воно підтяне також і опції другого товару. Це до речі може бути щось по типу "разом дешевше", але головне, щоб тягнуло опції іншого товару також.
Ще скопилось багато тих самих опцій, треба модуль, який показує де і які опції використовуються, щоб я міг повидаляти непотрібні :)
Якщо що, мій телеграм @Edakswl , дякую :)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.