Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль Менеджер Замовлень (Редактор Замовлень) [Поддержка]

Recommended Posts

В 17.01.2025 в 12:21, LadyNata сказав:

Доброго дня. Шукаю заміну OrderPro. Ваш модуль ніби може його замінити. Цікавить сумісність:

Шаблон Moneymaker 2
Simple  від deeman 
Мультивалютні товари від ambalocha69
Швидка обробка замовлення від 29aleksey 
Нова пошта від Prorab337 (тут бачу сумісність є)

Вітаю

Який шаблон немає значення.

Simple підтримує модуль

Мультивалютні товари не перевіряв

Так, нова пошта працює

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 4 weeks later...
В 09.02.2025 в 18:23, COBECTb11 сказав:

Підкажіть будь ласка що за Modification Manager не встановлений з`явився, ніде не зміг знайти опис про нього

В модуля немає модифікатора або найменування модуля з такою назвою (в архіві модуля можете переглянути), можливо раніше шо встановлювали але помітили тільки зараз або забули, все буває

• +1 1
Надіслати

09.02.2025 в 18:41, Parallax сказал:

В модуля немає модифікатора або найменування модуля з такою назвою (в архіві модуля можете переглянути), можливо раніше шо встановлювали але помітили тільки зараз або забули, все буває

згадав))

Надіслати

• 2 weeks later...

Оновлення V2.0

Додано повну сумісність з модулем 

Надіслати

• 1 month later...

Доброго дня, чи можу я як в orderpro в редагуванні товару вказати ціну за товар яку я хочу і оновити підсумок замовлення по ним? Щоб всі інші модулі бачили це ПІДСУМОК

Надіслати

В 07.04.2025 в 14:15, AlexanderYuzkov сказав:

Доброго дня, чи можу я як в orderpro в редагуванні товару вказати ціну за товар яку я хочу і оновити підсумок замовлення по ним? Щоб всі інші модулі бачили це ПІДСУМОК

Вітаю.

Так, можете вказувати власну ціну товару

Надіслати

07.04.2025 в 14:35, Parallax сказал:

Вітаю.

Так, можете вказувати власну ціну товару

Дякую! А плануєте додати функціонал обьєднання замовлення? Також часто користуюсь

Надіслати

В 07.04.2025 в 14:48, AlexanderYuzkov сказав:

Дякую! А плануєте додати функціонал обьєднання замовлення? Також часто користуюсь

В планах є

Надіслати

Розкажу, що мені не вистачає, щоб заразу ж купити модуль.

(як хороші ідеї для реалізації, думаю всі оцінять)

1. Вся інформація на одній сторінці.
2. Копіювання данних про відправку:
    Спосіб доставки
    Місто доставки
    Адреса (відділення доставки)
    ПІБ отримувача
    Телефон отримувача
    Номер замовлення
3. Відправка файла на є-мейл
4. Виведення Model, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, Location (можна налаштовувати в модулі)
5. посилання на редагування товару.

Виведення трек-номеру перевізника типу такого:

Надіслати

08.04.2025 в 16:07, VictorKV сказал:

Розкажу, що мені не вистачає, щоб заразу ж купити модуль.

Расскажу вам со стороны разработчика

Еще НИ ОДИН человек не купил ни один модуль после подобных заявлений, ничего личного, только факты))

Покупайте и уже полноправно мучайте разработчика своими хотелками, обычно если они нужны хотя бы 5 покупателям модуля разработчики их реализовывают

Надіслати

В 08.04.2025 в 16:25, spectre сказав:

Расскажу вам со стороны разработчика

Еще НИ ОДИН человек не купил ни один модуль после подобных заявлений, ничего личного, только факты))

Покупайте и уже полноправно мучайте разработчика своими хотелками, обычно если они нужны хотя бы 5 покупателям модуля разработчики их реализовывают

Вже тільки тут є декілька розробників, які скажуть, що після доробок моїх побажань я купував модулі. :) 

А тут просто виставив хотєлки, які потрібні в роботі більшості.

Надіслати

08.04.2025 в 16:45, VictorKV сказал:

Вже тільки тут є декілька розробників, які скажуть, що після доробок моїх побажань я купував модулі. :) 

А тут просто виставив хотєлки, які потрібні в роботі більшості.

Это не претензия к вам, просто обращаю ваше и не только внимание что наоборот если то вероятность реализации хотелок возрастает прямо в разы 

Если модуль хоть сколько-нибудь сложный то даже добавить кнопочку требует значительных усилий и затраченного времени

Надіслати

Я не сприймаю як претензію. Але от дана ситуація: мені потрібні в замовлені SKU та MPN для швидкого оброблення. Я собі "костиля" зробив, потім ще й виклав. Його теж скачують, значить комусь потрібно. 

sku-mpn-order.png.fc01928e4578aa74f9d99e3d958ba897.png.067cafd0179b218f8d26b0dc48e0db11.png

Виведення треку теж.

image_11.png.0f29d9ff84c42dd472191232a44b9a0e.png.ecebca8ead36d16848c148772fc2c0a3.png

А копіювання даних про відправленя, я взагалі давно перекрутив в стандартному, ще не вмів модифікаторами робити. 

Купити модуль і перейти на нього не вийде, бо ті речі мені потрібні.

Але то ми вже відійшли від модуля в бесіду.... Не будемо флудити.

Надіслати

Погоджусь із судженням @spectre, більшість популярних запитів впроваджуються зразу, всі інші лише можуть падати в плани і додаються в модулі по мірі завантаженості і в послідовності від більш популярних/необхідних до менших, ну або якщо це справді щось необхідно для магазину то звертаються на платній основі, у всіх бізнес процеси різні і те що комусь дуже необхідно то для більшості це ніякої цінності не несе.

В 08.04.2025 в 16:07, VictorKV сказав:

1. Вся інформація на одній сторінці.

це спірне питання так як наприклад в одного магазина по одному товару замовляють, а в іншого по 20 і логічно, шо краще розділяти в такому випадку вкладки товарів і даних замовлення.

2. Копіювання данних про відправку:
    Спосіб доставки
    Місто доставки
    Адреса (відділення доставки)
    ПІБ отримувача
    Телефон отримувача
    Номер замовлення

це швидше відноситься при перегляді замовлення, а не при створенні/редагуванні

тому наприклад в модулі "Список Замовлень PRO" я додав таку можливість копіювати всі ці дані, а для редактора не бачу потреби/логіки

3. Відправка файла на є-мейл

Це виглядає взагалі як окремий модуль

4. Виведення Model, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, Location (можна налаштовувати в модулі)

Це в планах є

5. посилання на редагування товару.

Можливо пізніше додам

Виведення трек-номеру перевізника типу такого:

Це вже точно лише на платній основі, так як модуль не популярний і запитів крім вас не було.

Надіслати

В 08.04.2025 в 17:14, Parallax сказав:

це спірне питання так як наприклад в одного магазина по одному товару замовляють, а в іншого по 20 і логічно, шо краще розділяти в такому випадку вкладки товарів і даних замовлення.

Ну, там щось в налаштуваннях подібне є.

В 08.04.2025 в 17:14, Parallax сказав:

це швидше відноситься при перегляді замовлення, а не при створенні/редагуванні

тому наприклад в модулі "Список Замовлень PRO" я додав таку можливість копіювати всі ці дані, а для редактора не бачу потреби/логіки

Я щось упустив, що перегляд і редагування працюють окремо.  Мабуть, тоді все підходить :)

Надіслати

В 08.04.2025 в 18:02, VictorKV сказав:

Ну, там щось в налаштуваннях подібне є.

Так, можна вибрати де розмістити блок методу оплати та доставки, це пов'язано з тим, що  у багатьох стоїть модуль нової пошти, після вибору методу доставки з'являться випадаючи списки міст і відділень і для того щоб не перемикатись між вкладками додав такий вибір але це потрібно не всім і тому надав даний вибір користувачам. 

Надіслати

Добрий день, користуюсь мадулем трохи більше місяця (у замовленні рідкість 1 товар) і теж підтримую думку що однією сторінкою булоб зручніше (але то вже велика робота) тим паче що на носі opencart4 і там досить людський order.info 

Надіслати

В 11.04.2025 в 07:55, COBECTb11 сказав:

Добрий день, користуюсь мадулем трохи більше місяця (у замовленні рідкість 1 товар) і теж підтримую думку що однією сторінкою булоб зручніше (але то вже велика робота) тим паче що на носі opencart4 і там досить людський order.info 

Ок, я обдумаю цю пропозицію

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.