Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Створити інтернет-магазин з прив"язкою до Torgsoft

Recommended Posts

Вітаю. Є звичайний магазин з базою торгсофт на 15т. товарів. Без фото, описів і т.д. Прийшла пропозиція від торгсофт зробити інетрнет-магазин за день, включли мені демо-версію, але він виглядає якось дуже кволо і плата за рік 30к без домена і хостинга. Почав гуглити, натрапив на такий сайт (як шаблон https://trebavse.com/), побачив що він зроблений на опенкарт. Хочу спитати, скільки буде коштувати зробити аналогічний сайт, але щоб була синхронізація з торгсофт. Бачив тут є якийсь модуль синхронізації платний.
Головне для мене щоб можна було без проблем синхронізуватись і я по-трохи наповнював товарну базу фотографіями і описом і поступово вивантажував на сайт. Ну і ще цікавить як в подальшому його просувати, я в цій темі взагалі не розбирався. Дякую

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

21.04.2024 в 12:42, Stakhov сказал:

Вітаю. Є звичайний магазин з базою торгсофт на 15т. товарів. Без фото, описів і т.д. Прийшла пропозиція від торгсофт зробити інетрнет-магазин за день, включли мені демо-версію, але він виглядає якось дуже кволо і плата за рік 30к без домена і хостинга. Почав гуглити, натрапив на такий сайт (як шаблон https://trebavse.com/), побачив що він зроблений на опенкарт. Хочу спитати, скільки буде коштувати зробити аналогічний сайт, але щоб була синхронізація з торгсофт. Бачив тут є якийсь модуль синхронізації платний.
Головне для мене щоб можна було без проблем синхронізуватись і я по-трохи наповнював товарну базу фотографіями і описом і поступово вивантажував на сайт. Ну і ще цікавить як в подальшому його просувати, я в цій темі взагалі не розбирався. Дякую

Написав в особисті.

Надіслати

30К в рік без домену і хостингу - то утопія.
Умовно, за дворічний бюджет можна зробити нормальний магазин з синхронізацією і далі платити за домен і хостинг

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.