Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

При зміні мови - змінюється розташування лого, корзини і решти ... з ліва на право в арабському стилі . 4.0.2.1


Recommended Posts

Всім доброго дня.

Встановив Шаблон як мав дефолтно англійську і арабську мову. Арабську удалив, поставив українську . Але при зміні мови на сайті все розташування стає дзеркальне.

Як це можна виправити? 

Новачок.

Наперед Дякую. 

Знімок екрана 2024-01-29 о 02.00.06 копіювати.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 2 months later...

Проблема, яку ви описали, зазвичай виникає через неправильне налаштування або відсутність підтримки напрямування тексту в CSS або HTML. Ось кілька можливих причин та способів вирішення:

1. **Налаштування CSS**: Перевірте ваші CSS-стилі для визначення напрямування тексту (`direction`). Для лівих мов, таких як українська, напрям тексту має бути встановлений на `ltr`, а для правих мов, таких як арабська, на `rtl`. Переконайтеся, що ви коректно задали ці значення в вашому CSS.

2. **HTML-код**: Перевірте, чи не вказано явно напрям тексту в HTML-коді. Це може бути вказано через атрибут `dir` у тегах `<html>` або `<body>`. Вам потрібно видалити або змінити цей атрибут, щоб текст відображався правильно для вашої мови.

3. **Мовні файли**: Перевірте мовні файли вашого шаблону (якщо такі є) на наявність налаштувань напряму тексту. Деякі шаблони можуть мати окремі файли або параметри для кожної мови, де ви можете встановити напрям тексту.

4. **Зверніться до розробника шаблону**: Якщо ви не можете знайти проблему або виправити її самостійно, найкраще звернутися до розробника шаблону або до спільноти підтримки, яка може надати вам конкретну допомогу щодо вирішення цієї проблеми.

Сподіваюся, ці поради допоможуть вам виправити проблему з дзеркальним текстом на вашому сайті.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.