Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Несколько магазинов на одном opencart

Recommended Posts

Господа форумчане. Возник такой вопрос. Есть магазин на котором размещается большое количество компаний со своими адресами , курьерами , товарами и прочим. Так вот как сделать так что бы при покупке товара смс уходило не администратору сайта а конкретному магазину. Да и вообще , как сделать несколько магазинов внутри одного сайта. Надеюсь на вашу помощь. Заранее спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

жвижок поддерживает создание мультимагазина, но... сколько я не мучался у меня нехрена не получилось... Мож я просто туповат? :ugeek: Перечитал кучу мануалов, форумов...и нехрена....

Надіслати

• 1 month later...

Если компании у вас - это поставщики, то может подойти модуль manufacturer notification на буржуйском форуме продается, он шлет уведомление По почте заданому поставщику

Надіслати

• 1 year later...

жвижок поддерживает создание мультимагазина, но... сколько я не мучался у меня нехрена не получилось... Мож я просто туповат? icon_e_ugeek.gif Перечитал кучу мануалов, форумов...и нехрена....

Здравствуйте. Вы так эту тему и не развили? Удалось что-то сделать?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.