Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Налаштувати тег відстеження покупки Microsoft Ads (UET) для Opencart 3


Recommended Posts

Є магазин https://www.trailerjacks.com/ на Opencart 3 (3.0.3.8), де я періодично стикаюся з проблемами із тегом відстеження конверсій Microsoft Ads (UET). Саме звичайне відстеження покупки. Точність даних далека від ідеалу. Я розумію, що існує затримка в обробці даних та відмінності у моделях атрибуції. Однак дані Google Analytics та Microsoft Ads відрізняються вдвічі або навіть більше. Таке відчуття, що частина покупок просто не фіксується або губиться десь. Хоча Google Analytics 4 працює коректно, я порівнював дані по днях та ID тразакцій.  Додав скріншоти з прикладами за Вересень і Жовтень 23.

 

Зараз відстеження працює через цей плагін. Розробник плагіна допомогав з налаштуваннями, але з MS Ads він не знає в чому проблема, каже що так і має бути. GA4 и Google Ads теги працюють коректно.

На сайті встановленний Google Tag Manager. Також встановленний такий плагін, однак він не використовується (може стане в нагоді).
 

Потрібен фахівець, який розуміється на Opencart 3 і зможе правильно налаштувати це відстеження. Будь-яким сопобом. Підійдуть будь-які плагіни або реалізація через GTM, головне щоб тег працював і показував стабільні, точні дані (хоча б близькі до GA4).
Надам всі необхідні доступи.
Дякую.

GA4_Sep23.jpg

MSAds_Sep23.jpg

GA4_Oct23.jpg

MSAds_Oct23.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.