Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль оплати Binance

MKaizer

Recommended Posts

Добрий день. Чи існує для OcStore 3.x модуль оплати крипто валютної біржі binance.com?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 09.11.2023 в 12:26, chukcha сказав:

Клон банківського переказу.

А як тоді розраховувати суму переказу, якщо ціни в грн? Чи можливо Ви маєте на увазі якусь іншу логіку розрахунку?

Надіслати

09.11.2023 в 14:01, MKaizer сказал:

А як тоді розраховувати суму переказу, якщо ціни в грн? Чи можливо Ви маєте на увазі якусь іншу логіку розрахунку?

так, там перераховувати. Та надавати письмо з потрібною сумою.

Надіслати

В 09.11.2023 в 13:01, MKaizer сказав:

Так є BinancePay, і там точно є гривня.

Прихований текст

223909046_.thumb.png.4ada0c3ad5bc96bb8d1f3565c14de92c.png

Надіслати

В 09.11.2023 в 11:26, chukcha сказав:

Клон банківського переказу.

Там здається має виводитися Q-cod і покупець має його відсканувати, потім підтвердити оплату.

Надіслати

В 09.11.2023 в 22:32, Espresso.Doktor сказав:

Там здається має виводитися Q-cod і покупець має його відсканувати, потім підтвердити оплату.

Яким чином його виводити? Мабуть для цього потрібно якийсь модуль?

Надіслати

• 2 weeks later...
В 10.11.2023 в 13:35, MKaizer сказав:

Яким чином його виводити? Мабуть для цього потрібно якийсь модуль?

Так потрібно модуль під цю справу організувати, але є одне але, якщо я відкрив сайт на компі чи планшеті, то я можу смартфоном відсканувати @-код.

Але якщо я зайшов з смартфона на сайт, то як тоді "відсканувати Q-код" ?

В 09.11.2023 в 13:52, chukcha сказав:

так, там перераховувати. Та надавати письмо з потрібною сумою.

Правильно написано, клієнту для оплати має приходити лист з Q-кодом для оплати.

Бо я тут вчора вивчав один проблемний момент, з оплатою криптою, так ось людина в "криптоматі" зробила поповнення, а отримувач грошей не отримав.

Почав спілкуватися з продавцем, він мені скинув телеграм бота, який дає можливість вибрати оплату криптою і обрати якою монетою оплатити.

Тобто я отримав Q-код, було два платежа, один в LTC, а інший в BTC, суми +/- 20-30 євро.

Я спробував перевірити чи працює оплата через Binance, отримав відповідь що не дійсні адреси гаманців.

Продовжив спілкування з підтримкою продавця, вони підтвердили, що на разі не працює оплата "криптою", запропонували платити "традиційним банківським переказом".

Але також підтвердили що два платежа, у крипті на вказані суми, вони не отримували.

Потім я почав перевіряти квитанції, і вуаля там різні адреси криптогаманців.

Продовжив спілкуватися з підтримкою "криптоматів", яким чином скануючи Q-код, крипта пішла на "інший адрес" ?

Підтримка "криптоматів", на запит щодо повернення фіатних грошей, сьогодні надіслали номер телефону, але телефонна підтримка працює з понеділка по п'ятницю.

Що мене зацікавило у цій історії, перше чому "криптомат" відсканувавши @-код, відправив крипту "хер зна кому", але не продавцю.

Друге, чи зможу я новим знайомим, допомогти повернути фіатні гроші з того "криптомату", або може зможу повернути саму крипту LTC та BTC.

P.S. Так що історія буде мати продовження!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.