Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Українська при відкритті


Gariks

Recommended Posts

Раніше, сайт для користувачів відкривався на російській, встановив модуль (ще роки 3 тому), то сайт у користувачів відкривається на українській.
Зараз роблю сайт з нуля, то виникло питання: чи вже, щось придумали, щоб сайт без всяких модулів, відкривався для користувачів на українській?
Дякую.
 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Так поставте мову УКРАЇНСЬКУ за замовчуванням основною і сайт буде відкриватись саме цією мовою, без всяких модулів. Або взагалі залиште тіьлки одну мову і буде ще простіше)))

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


В 24.08.2023 в 17:46, Gariks сказав:

Раніше, сайт для користувачів відкривався на російській, встановив модуль (ще роки 3 тому), то сайт у користувачів відкривається на українській.
Зараз роблю сайт з нуля, то виникло питання: чи вже, щось придумали, щоб сайт без всяких модулів, відкривався для користувачів на українській?
Дякую.
 

Без модулів ... такого нема в опенкарт
Скажімо так .. в опенкарт з мовами велика проблема на жаль
Ну можу запропонувати
 

Алгоритм такий:

Якщо користувач зайшов перший раз-його перенаправити (не плутати з редіректом) на головну мову (Українську)
Якщо користувач зайшов не в перший раз (але останній раз вибрав головну мову), наприклад з пошукової системи, та потрапивши не на головну мову-його перенаправити на ту ж сторінку головної мови
Якщо користувач вирішив змінити мову (через перемикач мов) - автоматичне перенаправлення більше не буди діяти. Але якщо користувач "знову" перемикає мову на головну-то буде діяти цей алгоритм перенаправлення, якщо користувач потрапивши в магазин на сторінку не головної мови
Навіть якщо в індексі сторінки без префікса ру мови зараз в індексі пошукових систем (ПС)

Буде все згідно закону

Робимо українську З префіксом /ua/...  (префікс ua як приклад, може бути /uk/... та т п.) (всі сторінки ру мови без префікса будуть збережені в індексі пошукових систем(ПС))

Якщо користувач зайшов перший раз-його перенаправити в будь якому випадку (не плутати з редіректом) на головну мову (українську) /ua (для головної сторінки) чи /ua/...(в залежності від сторінки куди він потрапив))

Якщо користувач зайшов не в перший раз, але наприклад з пошукової системи (ПС), та потрапив не на головну мову (на мову ру (без префіксу) а не головну українську /ua/... котра в нього була) - його перенаправити на ту ж сторінку головної мови /ua/... (котра була вибраною користувачем)

Якщо користувач вирішив змінити мову (через перемикач мов, наприклад з української /ua/... на мову без префіксу ру) - автоматичне перенаправлення більше не буди діяти (бо так вирішив користувач). Але якщо користувач "знову" перемикає мову на головну українську /ua/... - то буде діяти цей алгоритм перенаправлення, якщо користувач потрапив в магазин на сторінку не головної мови (на ру мову), його перенаправити на головну українську /ua/...

Тобто все згідно Закону, та збережуться сторінки в індексі без переіндексації
 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.