Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вертикальне меню з підкатегоріями для мобільної версії сайту

Recommended Posts

Хочу вдосконалити меню в мобільній версіі сайту, бо на мій погляд воно не зручне для користувача. Сайт на ocStore 2.1.0.2 originaldolls.com.ua

В десктопній версії меню горизонтальне - все ок, а от в мобільній меню категорії відкриваються без можливості вибору підкатегорій, що не зручно.

Бачила багато сайтів де у мобільній версії виїзжає вертикальне меню та розкриваються підкатегорії, наприклад: deezee.eushopdisney.com

Підкажіть, будь ласка, чи є в opencart подібне рішення? Чи може якийсь модуль вирішити це питання, чи потрібно шаблон змінити...

Буду дуже вдячна за поради

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

15.08.2023 в 12:00, lkorotkova сказал:

Підкажіть, будь ласка, чи є в opencart подібне рішення? Чи може якийсь модуль вирішити це питання, чи потрібно шаблон змінити...

Буду дуже вдячна за поради

Так в опенкарті це "рішення" по дефолту. У вас не стандартний шаблон і меню, тому тут одним модулем не обійтись. Якщо дизайн і верстка шаблона влаштовує - то за певну суму краще доробити меню, ніж із-за меню міняти цілий шаблон. Якщо потрібно - в лс...

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.