Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Фильтр по товарам

Recommended Posts

Всем привет, интересует фильтр для автомобильного сайта. Чтобы на главной станице коогда заходишь, можно было отфильтровать по марке и модели. Может есть идеи по фильтрам какие-то или модули недорогие ?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

привет

Надіслати

24.06.2023 в 15:34, radaevich сказал:

привет

Немного недопонимаю как правильно сделать. У меня товар парсится с других сайтов но не сортируется по категориям. Фильтр этого не сделает как я понял. Мне нужно сначала отсортировать товар по категориям и маркам с моделями, а после уже настраивать фильтр на марку и модель и тогда уже отобразится нужный мне товар ?

Надіслати

25.06.2023 в 13:50, Lucider105 сказал:

Немного недопонимаю как правильно сделать. У меня товар парсится с других сайтов но не сортируется по категориям. Фильтр этого не сделает как я понял. Мне нужно сначала отсортировать товар по категориям и маркам с моделями, а после уже настраивать фильтр на марку и модель и тогда уже отобразится нужный мне товар ?

Ви потрібні вам параметри фільтрації, вказали в характеристиках товару?

Марка

Модель

Після цього, можна зробити виведення фільтра на головну сторінку та налаштувати пошук фільтрації без урахування категорії.

Я що правда, таке робив з використанням іншого фільтру, хоча і цей так дозволяє так робити.

Якщо потрібна допомога, можете звертатися.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.