Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

27.09.2024 в 01:06, MyNameIsPeter сказал:

А на демке где его увидеть?

https://watch.wave.video/azlcZ0dhSVSBPmmy

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

27.09.2024 в 12:20, ymerenych сказал:

Вітаю, зіткнувся з проблемою, що плагін деактивувався і наявна ліцензія та ім'я користувача не підходять. 

Вітаю

Не бачу Вас в переліку купивших модуль.

Надіслати

28.09.2024 в 15:53, MyNameIsPeter сказал:

image.png.e661085e006a93cbc374bf5feadd52d5.png

Не вижу поле для номера телефона

З якої Ви країни?

Надіслати

28.09.2024 в 18:19, MyNameIsPeter сказал:

открывал из Польши и из Германии

В модулі стоїть обмеження по кріїні, в данному випадку можуть бачити тільки з України.

Обумовлено тим, що смс-шлюз відправляє смс з ОТП кодом тільки на українські номери.

Хоча коштів на аккаунті смс-шлюзу нема (смс не прийде), але код можна подивитись зайшовши в адмінку модуля на вкладці "SMS Отчет".

Надіслати

28.09.2024 в 17:26, S_A_P сказал:

В модулі стоїть обмеження по кріїні, в данному випадку можуть бачити тільки з України.

Обумовлено тим, що смс-шлюз відправляє смс з ОТП кодом тільки на українські номери.

Хоча коштів на аккаунті смс-шлюзу нема (смс не прийде), але код можна подивитись зайшовши в адмінку модуля на вкладці "SMS Отчет".

Можно еще Германию добавить?
Насчет кода понял, мне важно саму форму увидеть

Надіслати

28.09.2024 в 17:26, S_A_P сказал:

Смогу ли я использовать модуль в сочетании с европейскими сервисами смс-рассылок?

Надіслати

28.09.2024 в 18:44, MyNameIsPeter сказал:

Можно еще Германию добавить?
Насчет кода понял, мне важно саму форму увидеть

додав.

Але хочу наголосити, що вхід по номеру телефону працює тільки за допомогою смс-шлюзу

Надіслати

28.09.2024 в 18:46, MyNameIsPeter сказал:

Смогу ли я использовать модуль в сочетании с европейскими сервисами смс-рассылок?

Покажіть їх API

Надіслати

28.09.2024 в 18:48, MyNameIsPeter сказал:

Пока еще не выбрал сервис.
На будущее вопрос, если покупать модуль

писався універсальний метод підключення смс-шлюзів, але бувають (є) такі шлюзи під які потрібно адаптувати даний метод...

тому я не можу йього Вам гарантувати.

Надіслати

• 1 month later...

Потрібно протестувати новий функціонал на двох-трьох магазинах, які мають постійні замовлення та вже використовують даний модуль.

Тестування планується через кілька днів.

Заявки залишайте тут або пишіть в приват.

Що включає новий функціонал:

• Можливість відправляти повідомлення в Telegram (через Ваш акаунт, без використання ботів) на номери телефонів покупців, за умови, що їхній номер є в Telegram і не прихований.
  • Можливість вибору каналу для відправлення повідомлень: SMS, Telegram або обидва варіанти.
  • Можливість відправляти сповіщення клієнтам у Telegram при зміні статусу замовлення.
  • Можливість відправляти сповіщення адміністратору у Telegram при новому замовленні.
  • Додано кілька нових шорткодів.
  • Для SMS додано відображення балансу в блоці назви модуля.

Якщо є якісь побажання та пропозиції - пишіть...

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.