Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Розміщення вакансій та пошук виконавців через форум


News

Recommended Posts

Нагадування про те, що ви можете пропонувати свої послуги по роботі з OpenCart або шукати виконавців через OpenCartForum.

Якщо ви розробник в пошуку нових проектів та клієнтів:

1. Додайте свої послуги до розділу «Послуг» або, якщо вже розміщували свою пропозицію раніше, перевірте інформацію на актуальність. Можливо, варто оновити ціну за годину роботи, або ваш досвід та кількість скілів виріс. 
▪ Максимально чітко напишіть чим ви займаєтесь, чим можете бути корисними для замовника та який результат можете дати.
▪ Розкажіть про ваші навички та актуальний досвід. Ідеально – додайте кейси, з дозволу клієнтів та результати попередніх проектів.
▪ Орієнтовно вкажіть вартість роботи за годину.

 

2. Переглядайте нові теми на форумі, де ви можете зустріти вакансії від замовників. Усі останні публікації можна переглянути тут.

Ще радимо додатися до Telegram-каналу, де ми періодично дублюємо теми з пошуку виконавців. Так ви будете слідкувати за останніми оновленнями.

Якщо ви в пошуках розробника або виконавця для свого проекту:

1. Оберіть потрібний розділ в категорії «Послуг».
2. Створіть нову тему та опишіть задачу, для якої шукаєте виконавців. Яка ніша, який функціонал важливий, які побажання варто врахувати та в які терміни потрібно виконати задачу. Якщо є орієнтовний бюджет, який можете виділити на проект, також додайте вартість.
3. Додайте ТЗ.

Звертайте увагу на відгуки та репутацію розробників, які будуть відгукуватися. На форумі є окремий розділ з відгуками про виконавців.


Окремо можна переглянути розділ послуг від розробників, де розміщені пропозиції від фахівців по OpenCartForum.

Є багато плюсів від взаємодії з розробником через форум:

ви ведете комунікацію на форумі та залишаєтеся на зв’язку з розробником. Якщо шукаєте виконавців через Telegram-чати, є ситуації, коли виконавець може взяти оплату і зникнути (видалити історію чату і заблокувати вас). Після цього, ви навряд зможете щось змінити. На форумі у вас залишається історія комунікації, до якої ви зможете повернутися у випадку виникнення розбіжностей. . 

ви можете безпечно провести оплату через OpenCartForum і у вас буде підтвердження факту оплати. Зазвичай, розробники вказують ціну за годину роботи. Ви можете попередньо сконтактувати з виконавцем і уточнити, яка кількість годин знадобиться розробнику на виконання конкретної задачі. Умови, на яких ви проводите оплату, ви обговорюєте самостійно з виконавцем.

ви можете попередньо прочитати відгуки про розробника, переглянути кількість його повідомлень на форумі та дату реєстрації на форумі.

Успіхів в пошуку розробників та нових проектів 😉
Нехай ТЗ будуть завжди чіткими, клієнти приємними, а результат від співпраці приносять задоволення. 

  • +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


12.04.2023 в 12:10, News сказал:

Є багато плюсів від взаємодії з розробником через форум:

Ещё бы минусы описали.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.