andreyss Опубліковано: 5 січня 2023 Share Опубліковано: 5 січня 2023 (змінено) Здравствуйте. Нужно сделать адаптивную версию сайта https://dom-pasechnika com. Версия старая - 1.5.4.1, шаблон default. Можно что-то наподобие модуля Opencart Mobile Framework Lite. Напишите в личку цену, спасибо. Змінено 5 січня 2023 користувачем andreyss Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
WarStyle Опубліковано: 6 січня 2023 Share Опубліковано: 6 січня 2023 Однозначно делать новый, у меня глаза выело от пяти секунд на сайте)) Новый я имею ввиду перенести его на новый движок и поставить современный шаблон, товары, заказы, покупатели останутся. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 6 січня 2023 Share Опубліковано: 6 січня 2023 06.01.2023 в 16:31, WarStyle сказал: Однозначно делать новый, у меня глаза выело от пяти секунд на сайте)) Новый я имею ввиду перенести его на новый движок и поставить современный шаблон, товары, заказы, покупатели останутся. вы знакомы с ЦА? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 7 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 січня 2023 (змінено) Справа в тому, що хотілось би залиши цей старенький сайт по десктопу як він є, додати до нього хоч якусю версію mobile або adaptive. Розуміємо, що старенька версія. Розуміємо, що краще перевести на нову версію. Нова версія буде, але під іншим доменом. В цьому сама суть - на старій версії зробити хоч якусь mobile.. Є модуль, котрий ми будемо купувати. Opencart mobile framework basic. Потрібно special, котрий доробить цей модуль. Змінено 7 січня 2023 користувачем andreyss Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 06.01.2023 в 20:17, chukcha сказал: вы знакомы с ЦА? А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:00, WarStyle сказал: А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Цитата Ага(( Другу как-то очень дорог этот дизайн( Сам не пойму чего он к нему так привязался Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:06, chukcha сказал: как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Адаптивная верстка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 6 січня 2023 Share Опубліковано: 6 січня 2023 06.01.2023 в 16:31, WarStyle сказал: Однозначно делать новый, у меня глаза выело от пяти секунд на сайте)) Новый я имею ввиду перенести его на новый движок и поставить современный шаблон, товары, заказы, покупатели останутся. вы знакомы с ЦА? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 7 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 січня 2023 (змінено) Справа в тому, що хотілось би залиши цей старенький сайт по десктопу як він є, додати до нього хоч якусю версію mobile або adaptive. Розуміємо, що старенька версія. Розуміємо, що краще перевести на нову версію. Нова версія буде, але під іншим доменом. В цьому сама суть - на старій версії зробити хоч якусь mobile.. Є модуль, котрий ми будемо купувати. Opencart mobile framework basic. Потрібно special, котрий доробить цей модуль. Змінено 7 січня 2023 користувачем andreyss Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 06.01.2023 в 20:17, chukcha сказал: вы знакомы с ЦА? А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:00, WarStyle сказал: А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Цитата Ага(( Другу как-то очень дорог этот дизайн( Сам не пойму чего он к нему так привязался Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:06, chukcha сказал: как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Адаптивная верстка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
andreyss Опубліковано: 7 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 січня 2023 (змінено) Справа в тому, що хотілось би залиши цей старенький сайт по десктопу як він є, додати до нього хоч якусю версію mobile або adaptive. Розуміємо, що старенька версія. Розуміємо, що краще перевести на нову версію. Нова версія буде, але під іншим доменом. В цьому сама суть - на старій версії зробити хоч якусь mobile.. Є модуль, котрий ми будемо купувати. Opencart mobile framework basic. Потрібно special, котрий доробить цей модуль. Змінено 7 січня 2023 користувачем andreyss Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 06.01.2023 в 20:17, chukcha сказал: вы знакомы с ЦА? А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:00, WarStyle сказал: А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Цитата Ага(( Другу как-то очень дорог этот дизайн( Сам не пойму чего он к нему так привязался Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:06, chukcha сказал: как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Адаптивная верстка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:00, WarStyle сказал: А есть ЦА, которая любит, чтобы им глаза выедало? как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Цитата Ага(( Другу как-то очень дорог этот дизайн( Сам не пойму чего он к нему так привязался Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:06, chukcha сказал: как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Адаптивная верстка
WarStyle Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:06, chukcha сказал: как вы думаете, откуда у него взялся такой дизайн 2000х? в 2000х не выедало.. Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 7 січня 2023 Share Опубліковано: 7 січня 2023 07.01.2023 в 14:07, WarStyle сказал: Мы в 2000х сейчас? Я что написал? Ок.. придите к владельцу Давай сделаем тебе сайт (дизайн) Сколько? - 1000 Открывает кошелек, а у него там 100 И дело не в том, что бизнес плох или хорош. Этот рынок на минималке. Ладно, не хочу эту тему обсуждать На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Когда можно поменять стили под адаптивную верстку Иди выбрать responsive тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
andreyss Опубліковано: 11 січня 2023 Автор Share Опубліковано: 11 січня 2023 07.01.2023 в 14:17, chukcha сказал: На самом деле, здесь вопрос немного другой Не знаю зачем им тамOpencart mobile framework basic. Це як один з варантів поставити цей модуль. А так - мало хто хоче братись за адаптивну верстку старого сайту) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts