Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Добавить параметр в выгрузке YML

dojer

Recommended Posts

Подскажите, пожалуйста, как добавить в выгрузку товаров в модуле YML:

<pickup-options>
   <option days="
0"/>
</pickup-options>

На все товары должен выгружаться параметр 0.

Пытаюсь добавить в catalog/controller/feed/yandex_yml.php

1. $data['pickup-options'] = '<option days="0"/>';

2. $data['param'] = array();
$attributes = $this->model_export_yandex_yml->getProductAttributes($product['product_id']);
$attr_text = array();
                if (count($attributes) > 0) {
                    foreach ($attributes as $attr) {
                        if ($attr['attribute_id'] == $this->config->get('yandex_yml_adult')) {
                            $data['adult'] = 'true';
                        }
                        elseif ($attr['attribute_id'] == $this->config->get('yandex_yml_manufacturer_warranty')) {
                            $data['manufacturer_warranty'] = 'true';
                        }
elseif ($attr['attribute_id'] == $this->config->get('yandex_yml_pickup-options')) {
$data['pickup-options'] = '<option days="0"/>';
}
                        elseif ($attr['attribute_id'] == $this->config->get('yandex_yml_country_of_origin')) {
                            $data['country_of_origin'] = $attr['text'];
                        }
                        elseif (isset($all_attributes[$attr['attribute_id']])) {
                            $data['param'][] = $this->detectUnits(array(
                                'name' => $all_attributes[$attr['attribute_id']],
                                'value' => $attr['text']));
                        }
                        $attr_text[] = $attr['name'].': '.$attr['text'];
                    }
                }

3. $allowed_tags = array_merge($allowed_tags, array('aliases'=>0, 'additional'=>0, 'description'=>0, 'sales_notes'=>0, 'promo'=>0, 'manufacturer_warranty'=>0,  'pickup-options'=>0, 'country_of_origin'=>0, 'downloadable'=>0, 'adult'=>0, 'barcode'=>0));

Но он так не хочет, выводит пустой <pickup-options></pickup-options>

Змінено користувачем dojer
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 17.06.2022 в 08:31, dojer сказав:

3. $allowed_tags = array_merge($allowed_tags, array('aliases'=>0, 'additional'=>0, 'description'=>0, 'sales_notes'=>0, 'promo'=>0, 'manufacturer_warranty'=>0,  'pickup-options'=>0, 'country_of_origin'=>0, 'downloadable'=>0, 'adult'=>0, 'barcode'=>0));

Тому що в array_merge для pickup-options ви передаєте int, а у вас по факту рядок

В 17.06.2022 в 08:31, dojer сказав:

$data['pickup-options'] = '<option days="N"/>';

Надіслати

17.06.2022 в 09:26, Flint2000 сказал:

Тому що в array_merge для pickup-options ви передаєте int, а у вас по факту рядок

Там не N, а 0. Я виправив. Так як правильно буде зробити? Можете підказать, будь ласка? Я в цьому зовсім не розумію.

Надіслати

В 17.06.2022 в 09:32, dojer сказав:

Я в цьому зовсім не розумію.

Якщо не розумієтесь, то краще придбати модуль в якому це налаштовується в адмінці. Точно я не можу підказати, бо невідомо, які рядки ви копіпастили і які додавали

Надіслати

17.06.2022 в 09:42, Flint2000 сказал:

Якщо не розумієтесь, то краще придбати модуль в якому це налаштовується в адмінці. Точно я не можу підказати, бо невідомо, які рядки ви копіпастили і які додавали

Не хочеться нічого змінювати заради одного рядка, до того ж статичного. По суті потрібно вивести як текст і все. Просто знань не вистачає )

Надіслати

17.06.2022 в 09:44, dojer сказал:

Не хочеться нічого змінювати заради одного рядка, до того ж статичного. По суті потрібно вивести як текст і все. Просто знань не вистачає )

вам у розділ платних послуг, там можна придбати цi знання за бiльш нiж адекватну цiну

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.