leoborash Опубліковано: 12 червня 2022 Share Опубліковано: 12 червня 2022 Здравствуйте! Помагите пожалуйста! Хочу создать Группу пользователей - Админ, но при этом сделать ограничение. Создал Пользователя Админ и открыл доступ Пользователи, чтобы он мог добавить пользователя. Сделал ограничение чтобы не создал Группу пользователей, а работал с действующими группами. Но в списке есть Группа Супер Админа (Как показано ниже) Я хотел так - Админ может создать Пользователя но не Супер Админа(Главный Админ). 1) Скрыть пользователя из списка у кого СТАТУС - Супер Админ 2) Скрыть группу Супер Админ из Группу пользователей Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 12 червня 2022 Share Опубліковано: 12 червня 2022 немного шаманства if группаЮзер != Супер удалить группу Супер из списка групп 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Примерно логика такая да? If ( user.group === admin ) { <option class=hidden value=user.group.admin.id> Супер Дамин Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 я бы исключил из списка Пользователей с суперадминской группой И саму суперадминскую группу в контроллере(ах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 07:05, chukcha сказал: я бы исключил из списка Пользователей с суперадминской группой И саму суперадминскую группу в контроллере(ах) та походу просто создается группа, например, модератор. супер-админ выставляет права, типа, Просмотр молулей, но без возможности изменения. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 Я еще много знаю про возможные лазейки. И что? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Друзья, мне нужна только одна функция. Админ должен иметь создавать пользователей, но не может создавать Суперадмина. Я понимаю, что надо писать условие if else. Можете написать пожалуйста, и в каком файле это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 04:50, leoborash сказал: Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Налаштування та оптимізація дать Админ доступ на сайт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Примерно логика такая да? If ( user.group === admin ) { <option class=hidden value=user.group.admin.id> Супер Дамин Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 я бы исключил из списка Пользователей с суперадминской группой И саму суперадминскую группу в контроллере(ах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 07:05, chukcha сказал: я бы исключил из списка Пользователей с суперадминской группой И саму суперадминскую группу в контроллере(ах) та походу просто создается группа, например, модератор. супер-админ выставляет права, типа, Просмотр молулей, но без возможности изменения. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 Я еще много знаю про возможные лазейки. И что? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Друзья, мне нужна только одна функция. Админ должен иметь создавать пользователей, но не может создавать Суперадмина. Я понимаю, что надо писать условие if else. Можете написать пожалуйста, и в каком файле это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 04:50, leoborash сказал: Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Налаштування та оптимізація дать Админ доступ на сайт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut
esculapra Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 07:05, chukcha сказал: я бы исключил из списка Пользователей с суперадминской группой И саму суперадминскую группу в контроллере(ах) та походу просто создается группа, например, модератор. супер-админ выставляет права, типа, Просмотр молулей, но без возможности изменения. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 Я еще много знаю про возможные лазейки. И что? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Друзья, мне нужна только одна функция. Админ должен иметь создавать пользователей, но не может создавать Суперадмина. Я понимаю, что надо писать условие if else. Можете написать пожалуйста, и в каком файле это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 04:50, leoborash сказал: Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Налаштування та оптимізація дать Админ доступ на сайт
chukcha Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 Я еще много знаю про возможные лазейки. И что? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Друзья, мне нужна только одна функция. Админ должен иметь создавать пользователей, но не может создавать Суперадмина. Я понимаю, что надо писать условие if else. Можете написать пожалуйста, и в каком файле это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 04:50, leoborash сказал: Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
leoborash Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 13 червня 2022 Друзья, мне нужна только одна функция. Админ должен иметь создавать пользователей, но не может создавать Суперадмина. Я понимаю, что надо писать условие if else. Можете написать пожалуйста, и в каком файле это сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buslikdrev Опубліковано: 13 червня 2022 Share Опубліковано: 13 червня 2022 13.06.2022 в 04:50, leoborash сказал: Если включить логику то да можно так написать условию. Но проблема в том что я не такой как вы, уревень - младенец. Не поможете, где и что писать. Я особо не шарю. Тем более боюсь, не хочу портит сайт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
Recommended Posts