Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Получить результат работы модуля с помощью ajax

Recommended Posts

Здравствуйте.

Есть стандартный модуль для вывода html-контента

<?php
class ControllerExtensionModuleHTML extends Controller {
	public function index($setting) {
		if (isset($setting['module_description'][$this->config->get('config_language_id')])) {
			$data['heading_title'] = html_entity_decode($setting['module_description'][$this->config->get('config_language_id')]['title'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');
			$data['html'] = html_entity_decode($setting['module_description'][$this->config->get('config_language_id')]['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');

return $this->load->view('extension/module/html', $data);
		}
	}
}

Помимо вывода его с помощью страницы "Дизайн - Макеты" хочу сделать возможность получить html по ссылке index.php?route=extension/module/html/getHTML

Для этого я создал новый метод getHTML, Сложность возникла в том, что я не знаю как в этом методе получить доступ к $setting, куда приходят все данные с базы.

Подскажите, как это сделать?

Змінено користувачем YellowSnowman
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вам нужно передать module_id из index() в getHTML() через ваш аякс, например гет-параметром.

По умолчанию переменной module_id в setting нет, чтобы она там появилась, надо сделать описанное здесь.

Далее, уже в getHTML() поймать её, и получить данные конкретного модуля.

$module_id = $this->request->get['module_id'];
$this->load->model('setting/module');
$module_info = $this->model_setting_module->getModule($module_id);

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.