Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема при импорте опций (Модуль Export/Import)

Recommended Posts

Здравствуйте, форумчане. Версия OpenCart 2.3.0.2. При импорте товаров (модуль Export/Import (Фото)) импортируется только название опции. Без значений (фото). В файле Exel option_id выставлен правильно. Та же проблема наблюдается и при использовании других модулей експорта/импорта. Сломал всю голову, если кто-то сталкивался с такой проблемой или есть идея как решить - помогите, пожалуйста.

Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Нашёл решение, надо заполнить еще и option value id. Но возник следующий вопрос. Как к одному товару привязать несколько опций/значений опций. Не могу понять какой разделительный знак ставить между значениями.

Надіслати

В 11.12.2021 в 16:23, WAYAWAY сказал:

Нашёл решение, надо заполнить еще и option value id. Но возник следующий вопрос. Как к одному товару привязать несколько опций/значений опций. Не могу понять какой разделительный знак ставить между значениями.

image.png.a55af3318409125e3ced3db890250023.png

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.