Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

HELP! Перенос с opencart на ostore

Recommended Posts

Всем привет!

Подскажите пожалуйста как по ловчее переехать c opencart Version 3.0.3.2 хочу перейти на ocStore 3.0.2.0

Базу данных принести не получилось, выдаёт ошибки.

Если у кого был опыт отпишитесь пожалуйста. :-)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, King99 сказал:

Всем привет!

Подскажите пожалуйста как по ловчее переехать c opencart Version 3.0.3.2 хочу перейти на ocStore 3.0.2.0

Базу данных принести не получилось, выдаёт ошибки.

Если у кого был опыт отпишитесь пожалуйста. :-)

Ну у вас в любом случае будут какие-то ошибки. которые придется исправлять.
Если вы надеетесь, что кто-то расскажет универсальный метод как перенести все одним кликом - то такого нет. Потому что хоть движки все же и очень близкие, но все равно различия есть и эти различия придется компенсировать и исправлять.

Вы все правильно начали - переносите базу, смотрите на ошибки и исправляете их. В этом весь рецепт. Пошагово просто идете и исправляете одну ошибку за другой.

Надіслати

18 часов назад, OtezVikentiy сказал:

Ну у вас в любом случае будут какие-то ошибки. которые придется исправлять.
Если вы надеетесь, что кто-то расскажет универсальный метод как перенести все одним кликом - то такого нет. Потому что хоть движки все же и очень близкие, но все равно различия есть и эти различия придется компенсировать и исправлять.

Вы все правильно начали - переносите базу, смотрите на ошибки и исправляете их. В этом весь рецепт. Пошагово просто идете и исправляете одну ошибку за другой.

Получается, что модули по переносу товара бесполезны? Печально, что тут ещё скажешь. Работать с msql вообще не умею, но учится всегда весело! Буду пробовать разные варианты.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.