mamon311 Опубліковано: 15 вересня 2021 Share Опубліковано: 15 вересня 2021 Я нашел в коде корзины сайта чужую ссылку, как мне найти эту папку что бы удалить эту ссылку? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 4 часа назад, mamon311 сказал: Я нашел в коде корзины сайта чужую ссылку, как мне найти эту папку что бы удалить эту ссылку? Оставьте ссылку на корзину, посмотрим Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 https://nailprofishop.com.ua/simplecheckout/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Venter Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 2 часа назад, mamon311 сказал: https://nailprofishop.com.ua/simplecheckout/ И где там чужая ссылка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 26 минут назад, Venter сказал: И где там чужая ссылка? думаю вот: Спойлер 15 часов назад, mamon311 сказал: как мне найти эту папку что бы удалить эту ссылку? в таком случае лучше не ставить модули с вареза и не будет сторонних ссылок 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 занимался человек, а что он там устанавливал я не знаю. Вот теперь сам пытаюсь разгребать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Вы верно ее выделили Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 удаляйте варезные модули и ссылка исчезнет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Подскажите как варезные модули отличаются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Только что, mamon311 сказал: Подскажите как варезные модули отличаются? скачанные с варезных сайтов, у вас там таких процентов 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Подскажите как найти папку корзины сайта? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 https://nailprofishop.com.ua/simplecheckout/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Venter Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 2 часа назад, mamon311 сказал: https://nailprofishop.com.ua/simplecheckout/ И где там чужая ссылка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 26 минут назад, Venter сказал: И где там чужая ссылка? думаю вот: Спойлер 15 часов назад, mamon311 сказал: как мне найти эту папку что бы удалить эту ссылку? в таком случае лучше не ставить модули с вареза и не будет сторонних ссылок 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 занимался человек, а что он там устанавливал я не знаю. Вот теперь сам пытаюсь разгребать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Вы верно ее выделили Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 удаляйте варезные модули и ссылка исчезнет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Подскажите как варезные модули отличаются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Только что, mamon311 сказал: Подскажите как варезные модули отличаются? скачанные с варезных сайтов, у вас там таких процентов 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Подскажите как найти папку корзины сайта? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 26 минут назад, Venter сказал: И где там чужая ссылка? думаю вот: Спойлер 15 часов назад, mamon311 сказал: как мне найти эту папку что бы удалить эту ссылку? в таком случае лучше не ставить модули с вареза и не будет сторонних ссылок 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 занимался человек, а что он там устанавливал я не знаю. Вот теперь сам пытаюсь разгребать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Вы верно ее выделили Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 удаляйте варезные модули и ссылка исчезнет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Подскажите как варезные модули отличаются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Только что, mamon311 сказал: Подскажите как варезные модули отличаются? скачанные с варезных сайтов, у вас там таких процентов 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Подскажите как найти папку корзины сайта? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 занимался человек, а что он там устанавливал я не знаю. Вот теперь сам пытаюсь разгребать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Вы верно ее выделили Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 удаляйте варезные модули и ссылка исчезнет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Подскажите как варезные модули отличаются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Только что, mamon311 сказал: Подскажите как варезные модули отличаются? скачанные с варезных сайтов, у вас там таких процентов 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Подскажите как найти папку корзины сайта? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Подскажите как варезные модули отличаются? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Только что, mamon311 сказал: Подскажите как варезные модули отличаются? скачанные с варезных сайтов, у вас там таких процентов 80 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Подскажите как найти папку корзины сайта?
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 как их отличить от покупных? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamon311 Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 я знаю что мы покупали у разработчиков Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEVHUB Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 (змінено) 1 час назад, mamon311 сказал: как их отличить от покупных? Запустить специалиста чтобы всё почистили или дали список "плохих" модулей. помню как-то решали Вам какую-то проблему, у Вас оч. много этих модулей, 80 на 20 как говорит @sasha3337774 А там глядись и надпись уйдёт Змінено 16 вересня 2021 користувачем DEVHUB 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sasha3337774 Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 11 часов назад, mamon311 сказал: я знаю что мы покупали у разработчиков я не знаю, что вы там у них покупали.. но на вашем сайте полно модулей вареного типа. Обратится к специалистам нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
vikaha Опубліковано: 7 жовтня 2021 Share Опубліковано: 7 жовтня 2021 В 02.10.2021 в 12:59, nikifalex сказал: Иначе такая чушь получается, что мне стыдно и за вас и за форум Стыдно? Убейтесь ап стену от стыда за меня. Буду только рада, шо на одного ****** станет меньше... Выдано предупреждение: - оскорбление, грубое общение с пользователями форума. Наказание: - ограничение публикаций. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts