oleksij Опубліковано: 9 липня 2021 Share Опубліковано: 9 липня 2021 Привет Есть предупреждение Notice: Undefined variable: order_id in .../system/storage/modification/catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl on line 17 В одном файле заявил переменную, дописал так <file path="catalog/controller/checkout/success.php"> <operation> <search><![CDATA[ unset($this->session->data['shipping_method']); ]]></search> <add position="before"><![CDATA[ $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; ]]></add> </operation> </file> Кто может подсказать, как это написать в прикреплённых файлах? account_success.php affiliate_success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 9 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 9 липня 2021 если дописать $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; то получаем Notice: Undefined index: order_id in/..../catalog/controller/account/success.phpon line51 Кто знает как выйти из положения? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, nikifalex сказал: очевидно к этому времени этой переменной в сессии уже нет. где-то есть unset($this->session->data['order_id']) который вам портит всю работу варианта решения есть как минимум два... Решения может и есть, но я не знаю как это исправить, поэтому и спрашиваю нужно выводить №заказа при его оформлении Я добавил в файл catalog/controller/checkout/success.php $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; в файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl добавил вывод номера <?php echo $order_id; ?> И всё работает хорошо, при оформленни заказа покупатель видит номер заказа Но вот теперь если проходит регистрация покупателя или отправлять письмо со страницы обратной связи, есть предупреждение Notice: Undefined variable: order_id in .../system/storage/modification/catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl on line 17 Вот есть ещё два файла catalog/controller/account/success.php - регистрация catalog/controller/affiliate/success.php И я не совсем понимаю, что я куда не дописал Прикрепляю файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl Очень надеюсь что кто то поможет избавиться от ошибки success.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 isset, !empty Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, spectre сказал: isset, !empty а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
oleksij Опубліковано: 9 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 9 липня 2021 если дописать $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; то получаем Notice: Undefined index: order_id in/..../catalog/controller/account/success.phpon line51 Кто знает как выйти из положения? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, nikifalex сказал: очевидно к этому времени этой переменной в сессии уже нет. где-то есть unset($this->session->data['order_id']) который вам портит всю работу варианта решения есть как минимум два... Решения может и есть, но я не знаю как это исправить, поэтому и спрашиваю нужно выводить №заказа при его оформлении Я добавил в файл catalog/controller/checkout/success.php $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; в файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl добавил вывод номера <?php echo $order_id; ?> И всё работает хорошо, при оформленни заказа покупатель видит номер заказа Но вот теперь если проходит регистрация покупателя или отправлять письмо со страницы обратной связи, есть предупреждение Notice: Undefined variable: order_id in .../system/storage/modification/catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl on line 17 Вот есть ещё два файла catalog/controller/account/success.php - регистрация catalog/controller/affiliate/success.php И я не совсем понимаю, что я куда не дописал Прикрепляю файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl Очень надеюсь что кто то поможет избавиться от ошибки success.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 isset, !empty Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, spectre сказал: isset, !empty а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, nikifalex сказал: очевидно к этому времени этой переменной в сессии уже нет. где-то есть unset($this->session->data['order_id']) который вам портит всю работу варианта решения есть как минимум два... Решения может и есть, но я не знаю как это исправить, поэтому и спрашиваю нужно выводить №заказа при его оформлении Я добавил в файл catalog/controller/checkout/success.php $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; в файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl добавил вывод номера <?php echo $order_id; ?> И всё работает хорошо, при оформленни заказа покупатель видит номер заказа Но вот теперь если проходит регистрация покупателя или отправлять письмо со страницы обратной связи, есть предупреждение Notice: Undefined variable: order_id in .../system/storage/modification/catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl on line 17 Вот есть ещё два файла catalog/controller/account/success.php - регистрация catalog/controller/affiliate/success.php И я не совсем понимаю, что я куда не дописал Прикрепляю файл catalog/view/theme/revolution/template/common/success.tpl Очень надеюсь что кто то поможет избавиться от ошибки success.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 isset, !empty Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, spectre сказал: isset, !empty а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 isset, !empty Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, spectre сказал: isset, !empty а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 1 час назад, spectre сказал: isset, !empty а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 Только что, oleksij сказал: а можно пример, как это написать? Стыдно, но я не знаю вам нужно проверить существует ли переменная в php если просто это вбить в гугл вы получите достаточно информации чтобы сделать это самому Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 Проблема в том, на странице для которой я это писал, ошибок нет ошибки появились из за этого на страницах отправки писем и регистрации catalog/controller/account/success.php catalog/controller/affiliate/success.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пісочниця Как заявить переменную Notice: Undefined variable: order_id in
spectre Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 16 минут назад, oleksij сказал: if(isset($this->session->data['order_id'])) $data['order_id'] = $this->session->data['order_id']; не помогает вам нужно это делать в шаблоне а не в контроллере Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
IIOIOIOII Опубліковано: 10 липня 2021 Share Опубліковано: 10 липня 2021 В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleksij Опубліковано: 10 липня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2021 2 часа назад, IIOIOIOII сказал: В шаблоне, где выводите <?php echo $order_id; ?> Сделайте так: <?php if(isset($order_id)){ echo $order_id; } ?> спасибо <?php if(isset($order_id)) { ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
Recommended Posts