Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кастомные функции

Recommended Posts

Приветствую, я хочу добавлять новые функции которые я буду подключать в разных шаблонах, и может быть 1 функция для разных шаблонов. Подскажите пожалуйста, как можно грамотно подключить свои функции чтобы не приходилось каждый раз дублировать ее в контроллере? Например, создать файл functions.php, и в ней писать все функции которые мне нужны, затем чтобы можно было легко вызвать функцию в любом шаблоне, без подключения в контроллере, или так не правильно? К примеру есть функция getLogo, и мне нужно ее вызвать в header.tpl и footer.tpl, и при этом чтобы не дублировать 2 раза эту функцию в этих 2х контроллерах, т.к. я в самой функции уже буду проверять какую инфу выводить, думаю суть вы поняли. Заранее спасибо!

Змінено користувачем AndreLisif
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

так-же обратите внимание на этот код 

function library($class) {
    $file = DIR_SYSTEM . 'library/' . str_replace('\\', '/', strtolower($class)) . '.php';

if (is_file($file)) {
        include_once(modification($file));

return true;
    } else {
        return false;
    }
}

spl_autoload_register('library');
spl_autoload_extensions('.php');

в system/startup.php

разберитесь для чего в OpenCart

system/heper
system/library

почитайте про:

namespase

trait в конце концов.
так-же можно о composer и PSR-4 почитать, лишним не будет.

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.