Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Бесконечная лента товаров. Ищу как на..

22OG

Recommended Posts

В чем она бесконечна? вполне спокойно дошел до конца..

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, 22OG сказал:

Ну товары то на сайте не бесконечны)))))))))

Просто как я понял вам нужно что бы товары загружались по мере прокрутки страницы.. Но на сайте примере там такого нет.. там просто выведены сразу все товары на страницу и крути себе до конца пока не кончатся товары.. Если вам нужно именно как у них тогда это просто в админке нужно указать кол-во торов выводимых на стрницу.. Но если у вас очень много товаров то конечно это не очень подходит.. тогда лучше модулем делать постепенную подгрузку...

Надіслати

1 час назад, 22OG сказал:

Всем привет, подскажите плагин для бесконечной ленты как на сайте Stussy.com.

суперкастом

есть настройка из коробки

Надіслати

1 час назад, nikoshot сказал:

Просто как я понял вам нужно что бы товары загружались по мере прокрутки страницы.. Но на сайте примере там такого нет.. там просто выведены сразу все товары на страницу и крути себе до конца пока не кончатся товары.. Если вам нужно именно как у них тогда это просто в админке нужно указать кол-во торов выводимых на стрницу.. Но если у вас очень много товаров то конечно это не очень подходит.. тогда лучше модулем делать постепенную подгрузку...

Спасибо за совет, на Desktop версии получается так сделать, а на мобилке - нет(

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.