Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

USPS продолжает давать мне и ошибку

Recommended Posts

привет, я установил версию three.zero.3.6, в расширении доставки я активирую usps, добавляю имя пользователя, почтовый индекс и заполняю всю необходимую информацию, но он продолжает показывать ошибку (сбой авторизации, возможно, неверное имя пользователя / пароль) но некуда добавить пароль в расширении, помощь? спасибо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

On 5/1/2021 at 4:50 PM, ThomasEngine said:

hello i have installed version three.zero.3.6, in delivery extension i activate usps, add username, zip and fill in all required info vshare rmation, but it keeps showing error (authorization failed, possibly wrong username / password) but nowhere to a https://omegle.onl/ dd extension password, help? Thank you

issue got solved!!

Надіслати

• 2 weeks later...
On 5/1/2021 at 6:20 PM, ThomasEngine said:

hello i have installed version three.zero.3.6, in delivery extension i activate usps, add username, zip and fill in dirtyroulette all required information, but it keeps showing error (authorization failed, possibly wrong username / password) but nowhere to add extension omegle password, help? Thank you

thank you! issues and errors got solved.

Надіслати

• 2 years later...
On 5/1/2021 at 6:20 PM, ThomasEngine said:

привет, я установил версию three.zero.3.6, в расширении omegle tv доставки я активирую usps, добавляю имя пользователя, почтовый индекс и заполняю всю необходимую информацию, но он продолжает bazoocam показывать ошибку (сбой авторизации, возможно, неверное имя пользователя / пароль) но некуда добавить пароль в расширении, помощь? спасибо

thank you!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.