Apistol87 Опубліковано: 19 січня 2021 Share Опубліковано: 19 січня 2021 Подскажите, пожалуйста, с помощью чего можно реализовать следующее: при оформлении заказа нужно, чтобы клиент выбрал не только варианты доставки и оплаты, но и упаковку для заказанных продуктов: К примеру коробка - 200р, пакет - 100р. Может чекбоксом как-то, если выставлен - значит плюс 200р, если нет, то сумма заказа не меняется. Может есть стандартные возможности? Заранее спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Venter Опубліковано: 19 січня 2021 Share Опубліковано: 19 січня 2021 зачем столько одинаковых тем создавать? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 січня 2021 Share Опубліковано: 19 січня 2021 Для этого созданы опции, а флудить не стоит! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 8 часов назад, bodyak0 сказал: Для этого созданы опции опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 18 минут назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 1 час назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Да все верно, мне нужна упаковка на весь товар Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 44 минуты назад, Prooksius сказал: да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Вот поэтому и написал сюда чтобы подсказали где искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 12 часов назад, Apistol87 сказал: К примеру коробка - 200р, пакет - 100р. как вариант сделать это товарами в корзине выводить типа "Выберите упаковку" выбрали, упаковка добавилась в корзину. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Вот есть модуль платный, доставка Почтой России - там есть выбор упаковки. Мы в одном проекте его использовали. Но модуль сложный в настройке, сразу скажу. Хотя, изготовитель модуля - супер. Поддержка на высоте. Всегда помогает, объясняет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bodyak0 Опубліковано: 19 січня 2021 Share Опубліковано: 19 січня 2021 Для этого созданы опции, а флудить не стоит! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 8 часов назад, bodyak0 сказал: Для этого созданы опции опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 18 минут назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 1 час назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Да все верно, мне нужна упаковка на весь товар Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 44 минуты назад, Prooksius сказал: да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Вот поэтому и написал сюда чтобы подсказали где искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 12 часов назад, Apistol87 сказал: К примеру коробка - 200р, пакет - 100р. как вариант сделать это товарами в корзине выводить типа "Выберите упаковку" выбрали, упаковка добавилась в корзину. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Вот есть модуль платный, доставка Почтой России - там есть выбор упаковки. Мы в одном проекте его использовали. Но модуль сложный в настройке, сразу скажу. Хотя, изготовитель модуля - супер. Поддержка на высоте. Всегда помогает, объясняет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 18 минут назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 1 час назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Да все верно, мне нужна упаковка на весь товар Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 44 минуты назад, Prooksius сказал: да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Вот поэтому и написал сюда чтобы подсказали где искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 12 часов назад, Apistol87 сказал: К примеру коробка - 200р, пакет - 100р. как вариант сделать это товарами в корзине выводить типа "Выберите упаковку" выбрали, упаковка добавилась в корзину. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Вот есть модуль платный, доставка Почтой России - там есть выбор упаковки. Мы в одном проекте его использовали. Но модуль сложный в настройке, сразу скажу. Хотя, изготовитель модуля - супер. Поддержка на высоте. Всегда помогает, объясняет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 1 час назад, fanatic сказал: опции, для каждого товара свои. а нужно, упаковка на весь заказ(насколько я понял) Да все верно, мне нужна упаковка на весь товар Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 44 минуты назад, Prooksius сказал: да, я тоже так понял. Можно поискать готовый модуль для этого дела, наверняка уже все есть давно. Вот поэтому и написал сюда чтобы подсказали где искать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 12 часов назад, Apistol87 сказал: К примеру коробка - 200р, пакет - 100р. как вариант сделать это товарами в корзине выводить типа "Выберите упаковку" выбрали, упаковка добавилась в корзину. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Вот есть модуль платный, доставка Почтой России - там есть выбор упаковки. Мы в одном проекте его использовали. Но модуль сложный в настройке, сразу скажу. Хотя, изготовитель модуля - супер. Поддержка на высоте. Всегда помогает, объясняет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Вот есть модуль платный, доставка Почтой России - там есть выбор упаковки. Мы в одном проекте его использовали. Но модуль сложный в настройке, сразу скажу. Хотя, изготовитель модуля - супер. Поддержка на высоте. Всегда помогает, объясняет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 3 минуты назад, Prooksius сказал: там есть выбор упаковки. но, работает наверно же только с этой доставкой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 Только что, fanatic сказал: но, работает наверно же только с этой доставкой? да, конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
bodyak0 Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) А как насчет кастомных полей Simple? Чекбокс, Селект там вывести можно же на стадии оформления. Только с калькуляцией я думаю не выйдет +200 +300 к примеру. Змінено 20 січня 2021 користувачем bodyak0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 примерно как-то так tara.webm Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Оформление заказа + упаковка
Prooksius Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 (змінено) 41 минуту назад, fanatic сказал: примерно как-то так да, кстати, очень неплохое решение, добавлять заранее известные товары, как упаковки. Змінено 20 січня 2021 користувачем Prooksius Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Apistol87 Опубліковано: 20 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2021 2 часа назад, fanatic сказал: примерно как-то так tara.webm 2 \u041c\u0411 · 0 downloads А как такое можно реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 20 січня 2021 Share Опубліковано: 20 січня 2021 9 минут назад, Apistol87 сказал: А как такое можно реализовать? написать модуль могу сделать. если интересно, пишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
Recommended Posts