Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Booking (бронирование)

Recommended Posts

Добрый день, собираюсь сделать сайт еще не знаю выбрать ocstore 2 или 3. Сайт для фотосалона, нужен календарь где человек сможет выбрать дату и время и оплатить. Нашла бесплатное дополнение Booking для опенкарт 3. у меня вопрос подойдет ли это дополнение opencart для ocstore, и если да то дополнение я так понимаю только на английском? Или уже есть дополнения по бронированию для оксторе?? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Montazah сказал:

Добрый день, собираюсь сделать сайт еще не знаю выбрать ocstore 2 или 3. Сайт для фотосалона, нужен календарь где человек сможет выбрать дату и время и оплатить. Нашла бесплатное дополнение Booking для опенкарт 3. у меня вопрос подойдет ли это дополнение opencart для ocstore, и если да то дополнение я так понимаю только на английском? Или уже есть дополнения по бронированию для оксторе?? 

Опишите детальнее возможно сделать модулем под вашу задачу

Надіслати

1 час назад, zCarot сказал:

Опишите детальнее возможно сделать модулем под вашу задачу

По дням недели и по времени, будет 2 продукта: формат стандарт 15 мин, формат бьюти 30 мин. Человек бронирует время (соответственно покупая) чтоб это время сразу стало не активно, чтоб другой случайно не купил это время.  

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.